Görsellerde gördüğümüz üzere daha önceden konuşulan tamamen cam ön panel, Nexus 9'a benzeyen yeniden tasarlanan hoparlörler bizleri karşılayan ilk yenilikler oldu. Alt tarafta eklenen parmak okuyucu özelliği, firmanın imzası haline gelen stereo hoparlörlerini kaldıracak gibi gözüküyor.
Plus modelinde M9'a göre fiziksel "Home" tuşunu da görüyoruz. İki modelde de bu tuşun olmaması, HTC One M9'un parmak izi tarayıcısı ihtimalinden mahrum kalabileceğinin belirtisi olarak açıklanabilir.
Başka bir gelişme ise ortaya yerleştirilmiş özçekim kamerası. "HTC Desire Eye'da gördüğümüz 13 MP'lik selfie kamerası acaba M9'lara da mı geliyor?" diye düşünebiliriz.
"Ütopya gelişmekte" diyerek takipçilerine MWC etkinliğini beklemelerini söyleyen HTC, bakalım bu yıl akıllı telefon yarışında rakiplerine karşı neler yapacak? Kaynak
Old habits die hard... pic.twitter.com/eQ81vxQl2S
— Evan Blass (@evleaks) 28 Ocak 2015