Donald Trump'ın İnternet Sitesi Hacklendi, Twitter Yıkıldı!

1
0
0
0
0
Donald Trump'ın İnternet Sitesi Hacklendi, Twitter Yıkıldı!
Bir grup hacker, seçim sırasında Donald Trump'ın sitesinde açık buldu. Çok basit bir şekilde istedikleri yazıyı sayfanın üst kısmına yazan hackerlar, ziyaretçilere komik anlar yaşattılar.

ABD'de başkanlık seçimleri sonuçlandı. Donad J. Trump 45. ABD başkanı seçildi. Bu sonuç birçok kişiyi hem şaşırttı hem de "bundan sonra ne olacak?" sorusunu sordurttu. Heyecanlı geçen seçimler Dünya'nın kaderini etkileyecek, fakat bazıları bu seçimi çok da ciddiye almadı. Özellikle de, Trump'ın sitesini hackleyen saldırganlar!

Cumhuriyetçi adayın sitesinde sadece URL kısmı ile oynayarak, istediği mesajı yazdıran hackerlardan biri olabilirdiniz.Örneğin; “donaldjtrump.com/press-releases/archive/donald&trump&accepts&defeat” yazan biri sayfaya “donald trump accepts defeat” yazdırıyordu, Türkçesi; “donald trump yenilgiyi kabul ediyor”.



Sitenin açığı sosyal medyada hızlıca yayıldıktan sonra elbetteki Trump’ın adamları tarafından açık hızla düzeltildi. Fakat aşağıdaki komik anlar, hafızalara kazındı.

Kaynak : http://www.telegraph.co.uk/technology/2016/11/09/trump-website-hack-allowed-anyone-to-vandalise-campaign-homepage/
1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0