Huawei, 3 Cihazına Daha Android 8.0 Oreo Güncellemesi Veriyor

26
4
2
2
1
Cihaz güncellemeleri, tüm akıllı telefon kullananlar için önemli bir nokta. Bazen iyi bazen de kötü sonuçlara yol açan güncellemeler, her ne olursa olsun başta merak uyandırıyor. Bu bağlamda, Huawei’nin 3 cihazı da gelecek olan güncellemeleri bekliyor.

Çin merkezli olan Huawei, özellikle ülkemizde Samsung ve Apple’ın peşinden gelerek büyük bir kullanıcı kitlesi kazandı. Telefonları ile adından söz ettiren firma, şimdi 3 yeni cihazına daha Android 8.0 güncellemesi dağıtacağını duyurdu.

Şu an için dağıtım sürecinde bazı aksaklıklar olsa da cihazlara güncellemeler bir bir yükleniyor. Gelecek olan yeni Android sürümünün, cihazlara performans anlamında yarar sağlayacağı ve arayüzde bazı farklılıkların olacağı ifade ediliyor.

Android 8.0 ile EMUI 8.0’a geçecek olan cihazlar, kullanıcı dostu bazı deneyimler kazanmanın yanı sıra, Apple’ın 3D Touch özelliğine benzer bir özelliğe de kavuşacak. Eğer sizler de Huawei marka akıllı telefonlar kullanıyorsanız, Android 8.0 güncellemesinin P10 Lite, Nova Lite ve Nova 2’ye geleceğini bilmenizde yarar var.

26
4
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
26
4
2
2
1