Huawei, Dünyanın İlk Bluetooth 5.1'li Kulaklığı FreeBuds 3'ü Duyurdu

33
6
3
2
1
Huawei, yeni Bluetooth kulaklığı FreeBuds 3'ü duyurdu. Tüm detayları ortaya çıkan cihazın son derece iyi özelliklerle kullanıcılarını karşılayacağı ifade edildi.

Çinli teknoloji devi Huawei, IFA 2019'da FreeBuds 3 isimli kablosuz kulaklıklarını duyurdu. Kirin A1 işlemcisi sayesinde dünyanın ilk sertifikalı BT/BLE çift mod Bluetooth 5.1 bağlantılı kulaklığı olan FreeBuds 3, aynı zamanda 6,5 Mbps aktarım hızına da sahip. Huawei Isochronous Dual Channel aktarımını kullanan kulaklıklar düşük gecikme süreleri ve düşük güç tüketimi kullanıcılarına sunuyor.

Huawei

İçerisinde arka plan gürültüsünü de engelleyen FreeBuds 3, kulağınızda daha stabil ve rahat bir kullanım sağlamak için Dolphin Bionic Design isimli bir tasarıma sahip. İçerisinde 'kemik sesi sensörü' isimli bir özellik olan kulaklıklar kemiklerinizin titreşimini dinleyerek sesinizi daha iyi alabiliyor. Bu sayede telefon görüşmelerinde sesiniz ortam gürültülerinden kolaylıkla ayırt edilebiliyor.

FreeBuds 3 teknik özellikleri:

FreeBuds 3

  • HUAWEI Kirin A1 işlemci, Bluetooth 5.1
  • 14,2 mm dinamik sürücüler
  • Aktif Gürültü Engelleme, farklı kulak kanalları için 15 dB'e kadar ortam sesi engelleme
  • Oyunlar için 190 ms'ye kadar düşük gecikme süresi
  • Çift tıklama kontrolü, EMUI10 kullanan cihazlarla 'kutudan çıkartıp hemen eşleştirme' desteği
  • Boyutlar: 41,5x20,4x17,8 mm (tek kulaklık); 60,9x21,8 mm (şarj kutusu); Ağırlık: 4,5 g (tek kulaklık), 48 g (şarj kutusu)
  • 30 mAh batarya (tek kulaklık) tek şarjda 4 saat çalma süresi, şarj kutusuyla birlikte 20 saat çalma süresi (410 mAh batarya), USB Type-C (5 V 1,2 A 6 W) and Qi (2 W) şarj kutusu için kablosuz şarj desteği

Huawei FreeBuds 3 Fiyat:

Huawei'nin yeni Bluetooth kulaklıkları FreeBuds 3 karbon siyah ve seramik beyaz renk seçenekleriyle birlikte yakın zamanda satışa sunulacak. Huawei Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Alex Wang, FreeBuds 3'lerin 199 dolarlık AirPods'lardan ucuz olacağını belirtmişti ancak net bir bilgi şu an için elimizde bulunmuyor.

Kaynak : Huawei, yeni Bluetooth kulaklığı FreeBuds 3'ü duyurdu. Tüm özellikleri ortaya çıkan cihazın son derece iyi özelliklerle kullanıcılarını karşılayacağı ifade edildi.
33
6
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
33
6
3
2
1