Tüm Huawei'leri Oyuncu Telefonuna Dönüştürecek GPU Turbo Teknolojisi Nedir?

45
24
6
3
3
Tüm Huawei akıllı telefonları birer oyuncu telefonuna dönüştürecek olan GPU Turbo teknolojisi nedir? Hangi akıllı telefonlar ne zaman GPU Turbo teknolojisine sahip olacak? Tüm soruların yanıtları bu makalemizde bulabilirsiniz.

Mobil oyunculuğun çok daha geniş bir kitleye yayılması ve Razer, Asus, Xiaomi gibi şirketlerin oyun odaklı akıllı telefonlar tanıtması, Huawei gibi oyun odaklı akıllı telefon üretmeyen şirketleri, mobil oyuncular için nasıl bir çözüm üreteceklerini düşünmeye itti. Şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki Huawei marka bir akıllı telefona sahipseniz, oyun odaklı bir telefona sahip olduğunuzu düşünebilirsiniz.

Huawei, yeni geliştirdiği GPU Turbo teknolojisi sayesinde yüksek performans için tamamı ile Grafik İşleme Birimi'ne (GPU) yüklenen oyunların %30 daha düşük güç tüketimi ile %60 daha yüksek performans göstermesini sağlıyor. Peki GPU Turbo teknolojisini elde etmek için ne yapmanız gerekiyor? Eğer bir Huawei marka akıllı telefona sahipseniz hiçbir şey. Peki GPU Turbo için ne kadar ödemeniz gerekiyor? Tam olarak ‘0’ TL.

Huawei, yeni tanıtmış olduğu Honor 10 GT modeli ile GPU Turbo teknolojisini tüketicilerin kullanımına sunmuş durumda. Ayrıca Huawei P20, P20 Pro, Mate 10, Mate 10 Pro ve Mate RS modelleri Ağustos; P20 Lite, Mate 9, Mate 9 Pro, P10 ve P10 Plus modelleri de Eylül ayında ayında alacakları güncellemelerle GPU Turbo teknolojisine sahip olacaklar.

Honor 10’un Ağustos ayında GPU Turbo güncellemesi alması bekleniyor. Honor 9, Honor 7X ve Honor View 10 modellerini takiben Honor 8 Pro, Honor 9 Lite, Huawei Y9, Huawei P Smart, ve Mate 10 Lite modelleri de Eylül ayında GPU Turbo teknolojisi ile tanışacak. Huawei yazılım güncellemeleri konusunda kötü bir şöhrete sahip olduğundan güncelleme takviminde değişiklikler gerçekleşmesi olasıdır.

Kaynak : https://www.digitaltrends.com/mobile/huawei-honor-gpu-turbo-news/
45
24
6
3
3
Emoji İle Tepki Ver
45
24
6
3
3