Huawei Honor 8’in Doctor Strange Versiyonu Geliyor!

1
0
0
0
0
Özellikle Samsung’dan gördüğümüz özel seri telefon üretimi bu sefer Marvel ile iş birliğine giden Huawei’den geliyor.

Şimdiye kadar özellikle Samsung tarafında gördüğümüz Iron Man, Batman ve Olimpiyatlara özel telefon modelleri, genellikle sınırlı sayıda olması açısından fanlar tarafından oldukça ilgi görmekte.

Bu durumu görüp kendisi de çalışma yapmak isteyen Huawei ise sevilen Honor serisinin son üyesi Honor 8 için özel bir versiyon çıkartıyor. Marvel’ın merakla beklenen ve Benedict Cumberbatch tarafından canlandırılan Doctor Strange’i 26 Ekim’de vizyona girmeden Huawei Honor 8 Doctor Strange özel serisi olarak piyasaya geliyor.

Honor 8’in tema olarak Doctor Strange’e ait bir detayı var mı şu anda bilinmiyor. Ancak eğer İngiltere’de yaşıyor ve Honor 8 almayı düşünüyorsanız 370 Sterlin’e alabileceğiniz Honor 8’e ek olarak 2 adet Doctor Strange film bileti, ayrıca Iron Man 1-2, Thor ve Captain America filmlerinin dijital versiyonlarına sahip olabileceksiniz.

5.2 inç Full HD ekran, HiSilicon Kirin 950 çipset, Mali T880-MP4 grafik işlem birimi, 4GB RAM, 32GB/64GB depolama alanı, 12MP arka 8MP ön kamera ile 3.000mAh bataryasıyla oldukça iyi bir fiyat/performans telefonu olan Huawei Honor 8, bakalım bu kampanya ile ilgi görecek mi.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0