Huawei Honor Note 10'un Tüm Özellikleri Ortaya Çıktı

8
5
3
3
2
Huawei Honor Note 10'un resmi tanıtım sayfasına ait olduğu düşünülen ekran görüntüleri, Honor markasının yeni amiral gemisinin tüm teknik özelliklerini gözler önüne serdi.

Yeni ortaya çıkan bir sızıntı, bir süredir söylentileri ortalıkta dolaşan yeni Huawei Honor Note 10’un teknik özelliklerini ortaya çıkardı. Cihazın resmi tanıtım sayfasının bir ekran görüntüsü olduğu düşünülen görsel, Honor Note 10’un tasarımını da gözler önüne seriyor.

Sızıntı görsele göre yeni Honor Note 10, metal bir gövdeye sahip olacak. Çift arka kameraya sahip cihazın parmak izi tarayıcısı da arkada bulunuyor. Cihazın rakiplerine göre nispeten kalın çerçeveleri bulunuyor ve bu çerçeveler beyaz renkte olduğu için çok daha göze batıyor.

Teknik detaylara baktığımızda ise Honor Note 10’un önceki söylentilerde olduğu gibi 6.9 inçlik bir ekrana sahip olduğunu görüyoruz. Huawei, Full HD+ çözünürlüğün böylesine büyük bir ekran için yetersiz olduğunu düşünmüş olacak ki cihaz 2K (QHD) ekrana sahip.

Cihaz şaşırtıcı olmayan bir şekilde Huawei’nin kendi üretimi olan Kirin 970 işlemcisinden güç alıyor. 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı olan cihaz GPU Turbo teknolojisi sayesinde mükemmele yakın bir oyun performansı sağlıyor.

Cihazın 16MP çözünürlüğündeki ana kamerası, yapay zeka desteği sayesinde kullanıcıların yüksek kalitede fotoğraflar çekmesini mümkün kılıyor. Ayrıca 6000mAh kapasiteli devasa batarya, Honor Note 10 sahiplerinin şarj ömrü konusunda rahat etmelerini sağlayacak.

Huawei’nin Honor Note 10’u ne zaman tanıtacağı şu an için bilinmiyor. Söylentilere göre şirket, yeni amiral gemisini tanıtmak konusunda fazla acele etmeyecek ve Huawei Honor Note 10, yıl sonuna doğru tüketiciler ile buluşacak.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/leak_reveals_kirin_970_soc_and_6000mah_battery_for_honor_note_10-news-32073.php
8
5
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
8
5
3
3
2