Huawei'in Kablosuz Kulaklığı Akıllı Saate Gizlediği Eşsiz Tasarımı

43
9
4
2
1
Kablosuz kulaklıklar sıkça kaybolmaları ve rahat taşınamamaları nedeniyle sıkça tartışma konusu olmuştur. Huawei yeni tasarımı ise bu sorunları ortadan kaldırıyor.

Apple'ın telefonlarından kulaklık girişini kaldırması ve birçok üreticinin bu hamleyi takip etmesiyle beraber kablosuz kulaklıklar, eskisinden daha önemli hale geldi. Ancak tamamen kablosuz kulaklık fikri taşınma problemleri yüzünden sıkça tartışıldı ve insaların kablosuz kulaklıklarını kısmen kablolu hale getirerek taşıdıklarına şahitlik ettik.

Huawei, akıllı saatler ve kablosuz kulaklıkları çok akıllıca birleştirerek büyük bir adım atmış oldu. Tasarım, Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü üzerinden yeni bir patent başvurusunda detaylandırıldı. “Bluetooth Kulaklıklı Giyilebilir Cihaz” olarak adlandırılan bu modelde, bir akıllı saatin bir stereo kulaklık seti ile entegre edilebileceği çeşitli farklı yollar gösteriliyor.

Saat kayışına ve kayış vidalarına yerleştirerek pratik bir çözüm sunan Huawei, tasarımlarının patentini alarak tasarımını garanti altına almış oldu. Elbette herhangi bir patentte olduğu gibi, Huawei'nin bu tasarımları bir ürün için kullanacağına dair bir garanti yoktur. Yine de şirket, diğer mobil cihaz üreticilerinin giyilebilir ürünlere olan inancını kaybettiklerinde bile akıllı saatlerin üretilmesinin yanında olmuştur.

Huawei, bu tasarımı ile beraber hem akıllı saat hem de kablosuz kulaklık satışlarını arttırmayı başarabilir. Kablosuz kulaklığı, akıllı saat üzerinden şarj edebilecek bir sistem geliştirmesi halinde ise büyük satış rakamlarına ulaşması beklenebilir.

Kaynak : https://www.slashgear.com/huawei-smartwatch-design-cleverly-hides-two-wireless-earbuds-02536337/
43
9
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
43
9
4
2
1