Huawei, Kalp Nabzını Kulağınızdan Ölçen Yeni Bir Kulaklık Çıkarıyor

13
1
1
1
0
İlk kez seneler önce tanık olduğumuz akıllı saatlerin ve telefonların nabız ölçme özelliği, artık kulaklıklara da gelmiş durumda. İşin sırrı ise sinir uçlarında.

Ülkemizde de oldukça sevilen markalar arasında olan ve fiyat performans konusunda sektörde ilk sıralarda gösterilen Huawei’nin dün düzenlemiş olduğu bir etkinlik de Honi 9i ve Honor Play, kulakları ile şov yaptı.

Günümüzde tüm kablosuz kulak içi kulaklıklar kullanılırken zorluk çıkarıyor ya da kulağımızın içerisine yapışıyor. Huawei, bu sorunu sportif modeller ile telafi ederek farklı özellikleri ön plana çıkarma peşinde.

Honor’a göre, insan kulağında birçok kılcal damar olduğundan dolayı, kalp atış hızını geleneksel nabız izleyicilerine göre daha hassas şekilde ölçebilmek mümkün. Böylece ortaya çıkan ve diğerlerine göre oldukça fark yaratan yeni kulaklıkları kullanmak için ise özel bir uygulama gerekiyor. Yeni kulaklıkları piyasadaki birçok Android telefon ile kullanmak mümkün. Burada ki adresten satışa çıkan ürünün ülkemize gelip gelmeyeceği ise henüz belli değil.

Yeni kulak içi kulaklıklar beyaz ve siyah renkte üretilirken oldukça da uygun fiyata sahipler. 20 dolar gibi bir fiyat etiketiyle gelen kulaklık içerisinde, faklı kulak ebatlarına göre klipsler de beraberinde gönderiliyor.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/honors_new_earbuds_have_hi_res_audio_and_measure_your_heart_rate-news-31551.php
13
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
1
1
1
0