Huawei Mate 10 Lite ve Honor 9i İçin Beklenen GPU Turbo Güncellemesi Geldi

49
6
3
2
1
Huawei tarafından yeni yayınlanan güncelleme, çeşitli özelliklerin yanı sıra içerdiği iyileştirmeler ile birlikte cihazları daha kullanışlı hale getiriyor.

Dünya çapında Huawei Mate 10 Lite olarak bilinen Honor 7X ve Huawei 9i olarak bilinen Nova 2, yeni gelen güncellemeyle birlikte çeşitli güvenlik iyileştirmeleri ve GPU Turbo desteğine kavuştu.En son geçtiğimiz Temmuz ayında yeni güncelleme alan cihazlar, yeni gelen güncelleme ile birlikte grafik performansını artıran GPU Turbo özelliğine kavuştu ve Game Suite desteği sayesinde oyunlardan ekstra performans gösterebilecek.

HiTouch özelliğinin yanı sıra verilerinizi korumak için tasarlanan “HiCare Bakım Modu” özelliğine de kavuşan Huawei telefonlar, “Son Silinenler” kısmından ise bir süreliğine saklanmış silinen fotoğraf ve dosyaları ihtiyaç halinde geri yükleyebilecekler. Aynı zamanda gelen güncellemenin yeni fotoğraf filtreleri sayesinde paylaşmadan evvel resimlerinize rötuş yapabilmenize olanak sağladığını da belirtelim.

Gelen güncellemenin diğer yeni özellikleri arasında arama kalitesini iyileştirme, SMS engelleme, optimize edilmiş ekran kayıt özelliği, fotoğraf düzenleme için UI metin gösterimi ve Bluetooth destekli kulaklıklarda gelen çağrıları bildirme gibi yeniliklerde sunuluyor. Son olarak bu güncellemenin ülkelere sırasıyla verildiğini ve bu cihazlardan birisine sahipseniz güncellemeyi almak için biraz daha beklemeniz gerekebileceğini belirtelim

Kaynak : https://www.theandroidsoul.com/new-huawei-update-brings-gpu-turbo-feature-to-honor-7x-and-nova-2i-mate-10-lite-honor-9i/
49
6
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
49
6
3
2
1