Huawei Mate 20 Pro'nun 6.9 inçlik Devasa Bir OLED Ekranla Gelmesi Bekleniyor

19
4
3
2
0
Huawei ve Samsung yeni amiral gemisi için işbirliği yapıyor.

The Bell, Huawei'nin yeni akıllı telefonu için Samsung'dan 6.9 inçlik OLED ekranlar sipariş ettiğini duyurdu. Hatta söylentiler arasında Samsung’un gerekli hazırlıkları yaptığı ve üretime başladığı da var. Her şey plana uygun olursa, 2018'in üçüncü çeyreğinde tam ölçekli üretimin başlaması beklenebilir.

OLED teknolojisi ve ekranların büyüklüğü düşünüldüğünde Huawei'nin telefonları için ekran maliyetinin yüksek olması bekleniyor ve bu özelliklerle geliştirilecek telefonun, sektörün önde gelen amiral gemilerinden biri olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Fakat Huawei P30 serisi varken Mate 20 Pro’nun nasıl amiral gemisi olacağı bilinmiyor. Huawei’nin MWC 2019 öncesinde yeni nesil cihazlarını kullanıcılar ile buluşturmayacağını, bu nedenle de uzun süre Huawei P20 Pro’nun tahtta olacağını söyleyebiliriz.


Mate 20 ve Mate 20 Pro’nun Ekim ayında resmi lansmanının yapılacağı bekleniyor. Mate 20'nin 6.1 inçlik, Mate 20 Pro’nun ise 6.9 inçlik bir ekrana sahip olacağı düşünülüyor. Şimdilik tüm bu haberler birer söylentiden ibaret. Huawei düşündüğümüzün aksine tamamen farklı bir cihaz da geliştirebilir. Huawei cephesinden yeni haberler geldikçe sizleri bilgilendireceğiz.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/Huawei-Mate-20-Pro-Samsung-OLED-display_id105672
19
4
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
19
4
3
2
0