Huawei Mate 30’un Kutusu Ortaya Çıktı

42
14
5
5
5
Huawei, yeni Mate 30 serisini çok yakın zamanda piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Cihazın lansmanının yaklaşmasıyla birlikte perakendecilere cihazlar ulaşıyor ve cihazın kutusu, gün yüzüne çıkmış oluyor.

Yılın yeni telefon duyuruları açısından en heyecanlı dönemi geldi. Yılın geri kalan kısmına damga vuracak akıllı telefonlar bir bir tanıtılıyor. Bu telefonlardan biri de Huawei Mate 30.

Uzun süre Android desteği konusunda tartışmalara konu olan telefon, Çin’deki satıcılara ulaşmaya başladı. Bu satıcılardan biri, telefonun kutusunu yandan ve üstten çekerek paylaştı.

huawei mate 30 kutusu

Kutunun içinde standart model Mate 30 yer alıyor. Kutunun yan tarafında yer alan bilgilerin bir kısmı karalanmış durumda. Açıkta kalan kısımda ise çok bir bilgi yer almıyor. Yine de telefonun 6 GB RAM ve 128 GB hafızaya sahip varyantı doğrulanmış oldu. 

huawei mate 30 kutusu

Ne yazık ki görüntüden elde edilebilecek bilgiler bu kadar. Huawei Mate 30 ailesi hakkında daha fazla bilgi almak için ya tanıtım lansmanını ya da birilerinin bu kutuları açmasını beklememiz gerekiyor.

Huawei Mate 30’un yüksek bir RAM’e ve muhtemelen arttırılabilir hafızaya sahip olması bekleniyor. Telefonun en çok merak edilen yanı ise Google hizmetlerini almadan ne kadar popüler olabileceği. Huawei bu konuda bir açıklama yapmış ve alternatifleri değerlendirdiklerini açıklamıştı. 

Kaynak : https://www.gsmarena.com/huawei_mate_30_retail_box_leaks_online-news-39146.php
42
14
5
5
5
Emoji İle Tepki Ver
42
14
5
5
5