Patent Görsellerine Göre Huawei Mate X 2, Stylus Pen İle Gelecek

16
6
5
3
0
Huawei'nin katlanabilir telefon modellerinden biri olacak olan Mate X 2'nin, Stylus Pen ile birlikte geleği doğrulandı.

Huawei, bu yılın başlarında Mate X isimli katlanabilir telefonunu duyurmuştu. Huawei'nin ilk katlanabilir ekranlı telefonlu olma özelliğini taşıyan telefon, firmanın bu sektöre giriş yaptığı başarılı bir telefon olarak akıllara kazınmıştı. 

Huawei'nin ekim ayında bir etkinlik düzenlemeyi planladığı biliniyor. Bu etkinlikte katlanabilir telefonunu duyuracak olan Huawei, bunun ardından hiç zaman kaybetmeden ikinci katlanabilir telefonu üzerine de çalışacak gibi görünüyor. Ortaya çıkan yeni patent dosyaları, Huawei Mate X 2'nin tasarımını ortaya koydu ve telefonun önemli bir özelliğini de ortaya çıkardı. Huawei Mate X 2, patent dosyalarına göre 'Stylus Pen' isimli kalemle birlikte gelebilir.

Huawei Mate X 2'nin tasarımı:

LetsGoDigital'ın yaptığı görselleştirmelere ve tasarıma göre telefonun neye benzeyeceği ortaya çıktı. Daha ince bir kamera dizilimine sahip olacak olan telefonun kalem giriş yeri, Huawei Mate X'te USB-C yuvasının bulunduğu yerde bulunuyor. Bu da yeni modelde USB yuvasının yerinin değişebileceği anlamına geliyor. 

Huawei, diğer firmaların kendi fikirlerini çalmaması için fikirlerinin patentini alıyor olabilir. Huawei'nin özellikle katlanabilir telefon sektörü için böyle bir önlem almayı düşünmüş olması da oldukça muhtemel. Ancak Stylus'a sahip olmak Huawei telefonlar için yeni bir gelişme değil. Daha öncesinde de M-Pen ile birlikte gelen telefonların ve tabletlerin olduğunu görmüştük. Şimdi Stylus Pen'e sahip olan cihazların arasına Huawei Mate X 2 de eklenecek. 

Kaynak : https://www.gsmarena.com/huawei_mate_x_2_might_have_a_stylus_according_to_a_patent-news-39357.php
16
6
5
3
0
Emoji İle Tepki Ver
16
6
5
3
0