Huawei'den 'MateDisplay' ve 'MateScreen' İsimli İki Yeni Marka Başvurusu

5
3
2
0
0
Huawei, Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi'ne iki yeni marka başvurusunda bulundu. "MateDisplay" ve "MateScreen" olarak isimlendirilen bu markalar, Huawei'nin Mate serisi ürünleri için yeni bir ekran teknolojisi geliştirdiğinin göstergesi. Ancak bu teknolojinin ne olduğu şu an için bilinmiyor.

Çinli teknoloji üreticisi Huawei'nin iki yeni ticari marka başvurusu yaptığı açığa çıktı. LetsGoDigital tarafından açığa çıkan marka başvuruları, Huawei'nin Mate serisi ürünleri için yeni bir ekran teknolojisi üzerinde çalıştığını ortaya koyuyor. Çünkü Huawei'nin başvuru yaptığı marka isimleri, "MateDisplay" ve "MateScreen" olarak isimlendiriliyor.

Huawei, Mate serisi akıllı telefon ve dizüstü bilgisayarlar üretiyor. Hatta şirket, Mate serisine dahil olan katlanabilir ekranlı telefonlar üzerinde de çalışıyor. Teknik eleştirmenlere göre Huawei'nin marka başvurusu da kuvvetle muhtemel yeni bir katlanabilir ekranlı telefon için. Ancak marka başvurularında bu konuda herhangi bir açıklama bulunmaması, Huawei'nin nasıl bir ekran teknolojisi üzerinde çalıştığını bilinmez hale getiriyor.

İşte Huawei'nin o marka başvuruları

Huawei MateDisplay

Huawei, kısa bir süre sonra MateBook X olarak isimlendirilen bir dizüstü bilgisayar duyurmaya hazırlanıyor. İşte şirketin Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi'ne yapmış olduğu marka başvurusunun bu dizüstü bilgisayarla ilgili olma ihtimali de yüksek. Çünkü şirket, MateBook X'te farklı teknolojilere yoğunlaşmış durumda. Örneğin yaklaşmakta olan bu dizüstü bilgisayarın bir hava aktarma fanı bulunmuyor. Şirket, bu dizüstü bilgisayarda ekranla ilgili farklı bir teknoloji denemiş de olabilir.

Huawei MateScreen

Huawei'nin yeni marka başvurusuyla ilgili tahmin yürütmek şu an için pek de mümkün değil. Ancak şirket, işi marka hakkını alma noktasına getirdiğine göre, üzerinde çalıştığı her neyse artık neredeyse hazır durumda. Dolayısıyla Huawei, MateScreen ve MateDisplay isimlerine sahip olan yeni ekran teknolojisini çok kısa bir süre sonra duyurabilir. Bu tür bir açıklama, Huawei'nin nasıl bir teknoloji üzerinde çalıştığını gün yüzüne çıkaracak.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2020/08/19/huawei-trademarks-matedisplay-and-matescreen-for-a-new-display-technology/
5
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
3
2
0
0