Huawei MatePad Pro, Resmi Tanıtım Videosu ile Karşımıza Çıktı

12
4
3
2
1
25 Kasım’da tanıtacağı yeni tablet modeli MatePad Pro’nun etrafındaki heyecanı diri tutmak isteyen Çinli teknoloji devi Huawei, tabletinin bazı özelliklerini doğrulayan kısa bir tanıtım videosu paylaştı.

Huawei MatePad Pro’nun tanıtılmasına çok az bir süre kaldı; ancak şu ana kadar oluşan sızıntı havuzu sayesinde cihaz hakkında bilmediğimiz şey yok gibi. Tabii, bu durum tablet üzerindeki beklentiyi ve heyecanı azaltmıyor. Çinli teknoloji devinin, 25 Kasım’da Çin'in Şangay kentinde düzenleyeceği etkinlikte lanse edilmesi planlanan MatePad Pro, kısa bir tanıtım videosu ile karşımıza çıktı. 

Söz konusu video, tabletin sızıntılar aracılığıyla ortaya saçılan bazı özelliklerini doğruluyor. 16 saniyelik teaser, MatePad Pro’nun sağ üst tarafına yatay olarak konumlandırılmış çift arka kamera kurulumuna sahip olduğunu gösteriyor. Apple’ın iPad Pro modeli gibi manyetik klavye ve ekran kalemiyle geleceği kesinleşen tablet, delikli ekran tasarımını benimsiyor. 

Huawei MatePad Pro'nun tasarımı:

Huawei MatePad

MatePad Pro’ya resmi anlamda ilk bakışımızı attığımız video, cihaz hakkındaki beklentilerimizi kesinlikle daha da artırdı. Geçtiğimiz gün Geekbench testinden geçen tablet, tek çekirdekli testlerde 3.808 puan, çok çekirdekli testlerde ise 11.832 puan almıştı. Test ayrıca MatePad Pro’nun 1,84 GHz hızında sekiz çekirdekli Kirin 990 yonga seti, 6GB RAM ve Android 10 işletim sistemi ile geleceğini de doğrulamıştı. 

Bu özelliklere ek olarak, 40W Huawei SuperCharge ve 5G desteğine sahip olması da beklenen Huawei MatePad Pro, 25 Kasım’da Çin'in Şangay kentinde düzenlenecek olan etkinlikte tanıtılacak. O zamana kadar cihaza dair yeni detaylar gün yüzüne çıktığı takdirde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. 

Huawei MatePad Pro için yayınlanan tanıtım videosu

Kaynak : https://www.gsmarena.com/huawei_matepad_pro_features_official_video-news-40192.php
12
4
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
12
4
3
2
1