Huawei'nin Yeni Amiral Gemisi Mate 20 Pro'nun Görüntüleri Sızdırıldı

42
7
2
0
0
Çin merkezli ve çok uluslu bir şirket olan Huawei, özellikle son yıllarda oldukça başarılı adımlar atarak, ülkemizde de adından söz ettiriyor. Şimdi ise markanın merakla beklenen telefonundan sızıntı görüntüler geldi.

Huawei, ürettiği cihazlar ve sunduğu hizmet kalitesi ile birçok kişinin beğenisi kazanan bir marka haline geldi. P20 ve P20 Pro ile amiral gemisi segmentinde de iyi bir konuma yerleşen markanın, P20 Lite isimli cihazı ise hala orta segment için alınabilecek en iyi cihazlardan bir tanesi olma özelliğini taşıyor.

Uzun bir süredir konuşulan ve merakla piyasaya girmesi beklenen Mate 20 Pro, bugün sızdırılan bir görsel ile merakları biraz olsun dindirdi. Cihazda köklü değişikliklerin olması ise gözlerden kaçmadı.

Yan taraflarının çerçevesiz olduğunu gördüğümüz cihaz, Çin pazarındaki Vivo ve Oppo’nun yolundan gitti desek sanıyorum yanlış olmaz. Nubia gibi yan taraflarındaki çerçevelerden kurtulan Huawei’nin amiral gemisi, yayınlanan bu görüntüyle akıllarda soru işareti de bıraktı. 3 kameralı olacağı tahmin edilen cihaz, arkada ve önde parmak izi okuyucusu bulundurmuyor. Bu da cihazın ekrana gömülü parmak izi okuyucu tasarımına geçtiğini akıllara getirdi.

42
7
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
42
7
2
0
0