Huawei nova 4e'nin Detaylı Render Görselleri Ortaya Çıktı

20
4
3
1
1
14 Mart'ta resmi olarak çıkacak olan Huawei nova 4e'nin önemli özelliklerini daha önceki sızıntılardan biliyorduk. Şimdi ise telefonun tasarımı hakkında daha fazla bilgi sahibi olacağımız yeni görüntüler paylaşıldı.

Sızdırılan fotoğraflara göz atıldığında, telefonun ön yüzünde damla çentikli bir yapıya ve arkasında 3 kameraya sahip olacağı görülüyor. Kameraların altında bir LED flaş ve onun yanında da parmak izi okuyucusu göze çarpıyor.

Telefonda üç renk seçeneği bulunmakta: Garnet Mavisi, Sihirli Gece ve İnci Beyazı. Bu seçeneklere ek olarak, geçtiğimiz hafta sızan bir bilgiye göre 'Kuş Mavisi' adında başka bir rengin de geleceği tahmin ediliyor. Kaynakta belirtilen bir başka bilgi ise arkadaki kameraların 24 MP, 8 MP ve 2 MP olacağı. İlk kameranın ana kamera, ikincisinin geniş açılı kamera ve üçüncüsünün ise derinlik sensörü işlevi göreceği söyleniyor.

Telefonun daha önceden sızdırılan özelliklerinden bildiğimiz kadarıyla nova 4e’nin özellikleri şöyle:

  • Ekran: 6,15 inç Full HD+ LCD
  • İşlemci: Kirin 710
  • RAM: 6 GB
  • Dahili depolama: 128 GB 
  • Batarya: 3.340 mAh

Huawei, bu haftanın başında nova 4e’deki 32 MP’lik selfie kamerasını test ettiği bir video yayınlamıştı. Ancak onun dışında bu telefon hakkında pek bir bilgi vermemişti. Telefonun lansman tarihi yaklaştıkça, detayların daha da netleşmesi bekleniyor.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/huawei_nova_4e_press_renders_leak_showing_off_waterdrop_notch_and_triple_rear_cameras-news-35967.php
20
4
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
20
4
3
1
1