Huawei P10 Çift Tarafı Kavisli Ekranla ve Çift Kamerayla Gelecek

0
0
0
0
0
Huawei'nin önümüzdeki yıl tanıtacağı amiral gemisi hakkında yeni sızıntılar gelmeye başladı.

Bu yıl özellikle Huawei P9 ve Huawei Mate 9 modelleriyle tüm akıllı telefon kullanıcılarının gönlünde taht kurmayı başaran ve 2016'nın üçüncü çeyreğinde Samsung'un tahtını elinden alarak en çok kâr eden 2. akıllı telefon üreticisi olan Huawei'nin önümüzdeki yıl tanıtacağı amiral gemisi Huawei P10'dan ilk bilgiler gelmeye başladı.

Huawei P10'a dair paylaşılan sızıntıya göre şirket bu modelde P9'da da olduğu gibi çift Leica lensli arka kameraya yer verecek ve önceki modelde olmayan bir fiziksel tuş yeni modele eklenecek. Aynı zamanda Huawei, Mate 9 Porsche Design modelinde kavisli ekranlı bir tasarımla sınırlı sayıda modelle tüketicilerin karşısına çıkarken P10 ile birlikte kavisli ekrana sahip tasarımı kendi modelleri arasında yaygınlaştıracak.

Teknik özellik tarafında kendi işlemcisinden vazgeçmiyor

Huawei'nin yeni modelinde Qualcomm ya da Samsung'tan işlemci tedarik edeceği dedikoduları gündeme gelirken sızıntılara göre şirket yeni modelinde kendi ürettiği Hi-Silicon Kirin 960 işlemcisini kullanacak. Telefon 5.5 inçlik QHD çözünürlüklü ekranla gelecek ve tercihe göre 4GB ya da 6GB RAM ile satın alınabilecek.

Huawei'nin yeni akıllı telefonu Huawei P10'un önümüzdeki yıl Şubat ayında düzenlenecek Mobil Dünya Kongesi'nde tanıtılması ve Nisan - Mayıs ayı gibi raflardaki yerini alması bekleniyor.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0