Huawei P30 ile Çekilmiş, İnanılmaz Yakınlaştırma Özelliğini Gösteren Poster

60
20
8
6
2
Huawei CEO’su Richard Yu, yeni gelecek olan P30 serisinin kamerasıyla çekilen yeni fotoğraflar paylaştı. Fotoğrafların merkezinde ise ‘kayıpsız yakınlaştırma’ özelliği var.

Telefon kameralarının megapikselleri son dönemde oldukça arttı. Hemen her amiral gemisi 50 MP bandında kamera sensörlerine sahip. Sadece piksel sayısıyla üstünlük kuramayacağını fark eden telefon firmaları, kameralarına başka özellikler de ekliyorlar.

Huawei, yeni P30 serisinde ‘kayıpsız yakınlaştırma’ özelliğini sergilemeye hazırlanıyor. Bu özelliğin vurgulandığı görselleri Huawei CEO’su Richard Yu, kendi Weibo hesabından paylaştı.

Huawei’nin 26 Mart’ta Paris’te tanıtacağı P30 serisi, uzak mesafede bulunan cisimlerin fotoğraflarını herhangi bir bozulma olmadan yakınlaştırmayı başaracak gibi duruyor. Bu özellik daha önce de öne çıkarılmıştı.

Telefonun yakınlaştırma özellikleri tam olarak bilinmiyor olsa da bir önceki nesil olan P20’den daha iyi olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Bir önceki nesilde 3x optik ve 5x hibrit yakınlaştırma özelliğine sahipti. Yeni telefonun ayrıca yeni nesil gece kamerası özelliklerine de sahip olacağı tahmin ediliyor.

Daha önce telefonun OLED ekrana sahip olacağı, ekranda parmak izi sensörü bulunacağı ve ekranın üst kısmında damla şekilli bir çentik olacağı da söylenmişti. Telefonun arka kısmında ise üç kameradan oluşan bir sistem bulunması bekleniyor.

P30 serisinin HiSilicon Kirin 980 çiplere sahip olması bekleniyor. Telefonun arka kameralarında en yüksek çözünürlüğe sahip olan ana kameranın 40 MP, ön kameranın ise 24 MP olacağı tahmin ediliyor.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/huawei-p30-pro-periscope-super-zoom-lens-teaser-posters-weibo-richard-yu-2005685
60
20
8
6
2
Emoji İle Tepki Ver
60
20
8
6
2