Huawei P30 Serisi Yepyeni Bir Snapchat Tecrübesi Yaşatacak

18
12
5
1
0
Huawei, Snapchat ile birlikte çalışarak P30 serisine yepyeni bir Snapchat deneyimi yaşatmayı planlıyor.

Huawei, yakın zamanda Supercamera Phone serisine ait P30 serisi amiral gemisi akıllı telefonlarını duyurdu. Bu seri, şirketin bugüne kadar geliştirdiği kameralardan çok daha fazla gelişmiş bir kameraya sahip olacak ve akıllı telefonlardan fotoğraf veya video çekmenin çıtasını oldukça yükseğe taşıyacak.

Kullanıcılar artık fotoğraf veya video çekerken daha iyi çözünürlük ve gelişmiş video stabilizasyonuyla en yüksek kaliteye ulaşacaklar. Bu yalnızca Snapchat hikâyelerinin en iyi kalitede olacağını değil, aynı zamanda videoların bulanık veya takılarak ilerlemeyeceğini de –ki bu durum Android cihazlarda sık rastlanan bir durum– gösteriyor.

Bu yeni değişikliklerle birlikte, Huawei’in yeni amiral gemisi serisi, yani P30 serisi kullanıcılara tamamen optimize edilmiş bir Snapchat deneyimi sunacak. Şirket, geniş açılı lens özelliğinin P30 serisindeki Snapchat uygulamalasına geleceğini de onayladı. Eğer sıkı bir Snapchat kullanıcısıysanız ve yakın zamanda telefon değiştirmeyi düşünüyorsanız, Huawei P30 serisi tam size göre.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/huawei-p30-series-to-bring-an-all-new-optimized-snapchat-experience
18
12
5
1
0
Emoji İle Tepki Ver
18
12
5
1
0