Huawei P9, Kullanıcıların Yollarını Gözlediği Android 8.0 Oreo Güncellemesini Almaya Başladı

23
17
7
3
2
Android Oreo 8.0 güncellemesi, markadan markaya farklılık göstererek cihazlar için yayınlanmaya devam ediyor. Önceki yapılan açıklamada bu güncellemeyi almayacağı belirtilen Huawei P9, güncelleme almaya başladı.

Geçtiğimiz ay Huawei Support UK tarafından yayınlanan bir e-posta iletisinde, Huawei P9’un donanım yetersizliği nedeniyle Android Oreo 8.0 güncellemesi almayacağı duyurulmuştu. Ancak bunun kesinlik kazanmadığını, doğru bir bilgi olmayabileceğini de öne süren Çinli şirket, güncellemenin kendi ülkesinden başlayarak diğer ülkelere doğru yayınlanabileceğini açıkladı.

Yeni EMUI 8.0 arayüzüne sahip olan işletim sistemi, “Resim içinde resim” özelliği ile birlikte çeşitli yeni araçları ve bildirimleri ön plana çıkarma şekliyle de farklılıklar sunuyor. Buna ek olarak stok Android sürümlerini aratmayacak kadar çeşitli güncellemeler sunan Huawei, genel görünümde de farklılıklara gidiyor. Yeni güncellemenin tüm ülkelerde ne zaman yayınlanacağı hakkında henüz bir bilgi yok ancak Çin’de bulunan telefonlarda indirilebilir olduğu doğrulanmış durumda.

Huawei P9’un yanı sıra yeni Huawei P9 Plus modeli ve Huawei Mate 8 için de yenilenen sürümler piyasaya sürülmeye başlandı. Buna ek olarak çeşitli Honor marka akıllı telefonlarda güncellemeyi almaya başladığını belirtelim. Honor 8, Honor V8, Honor Note 8 ve Honor Game 6X ise bu modellerden bazıları.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/Huawei-P9-Android-Oreo-update_id106504
23
17
7
3
2
Emoji İle Tepki Ver
23
17
7
3
2