Huawei, Telefonlarına "GPU Turbo" Adını Verdiği Yeni Bir Güncelleme Yayınlayacak

58
12
5
4
2
Huawei, daha iyi oyun ve uygulama performansı sağlamak için bir dizi iyileştirme sunan "GPU Turbo" özelliğini yakında kullanıma sunacak.

Ülkemizde de geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan ve fiyat performans cihazları arasında Xiaomi’nin en büyük rakiplerinden olan Huawei, bugün “GPU Turbo” adını verdiği, daha az enerji ile daha yüksek performans gösteren grafik işlemcisini duyurdu. Grafik işleme konusunda yetersiz olan ve kullanıcıları hayal kırıklığına uğratan eksiklikleri yazılımsal olarak gidermek üzere tasarlanan yeni iyileştirme, ilk etapta bazı cihazlar için yayınlasa da daha sonra geniş çaplı olarak indirilebilir hale gelecek.

GPU Turbo, Android üzerinden çalışan ve Huawei’nin kendi tasarladığı arayüz olan EMUI yazılım güncellemesinin bir parçası olarak gelecek ve 2018 yılı içerisinde kullanıma sunulacak. İlk olarak amiral gemilerinden olan Mate 10, Mate 10 Pro, Mate RS, P20 ve P20 Pro için kullanıma sunulacak olan özellik, Eylül ayından Kasım ayına kadar diğer cihazlar içinde sırasıyla yayınlanacak. Huawei’nin GPU Turbo özelliğini yayınlayacağı detaylı tarihler ve cihazlar ise aşağıdaki gibi.

Bilhassa PUBG Mobil ve Mobile Legends: Bang Bang oynayan kullanıcıları oldukça sevindirecek olan bu güncelleme, Huawei’ye göre yalnızca oyunlar için iyileştirmeler içermiyor. EMUI kullanıcı arayüzünün performansını da artıracak olan GPU Turbo, AR ve VR uygulamalarının da sorunsuz şekilde çalışmasını sağlayacak. Bakalım Huawei, Ağustos ayında güncellemeyi yayınlayarak vadettiği performans iyileştirmesini sağlayabilecek mi? Bekleyip göreceğiz.

Kaynak : https://mashable.com/2018/07/16/huawei-gpu-turbo/?utm_campaign=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial&utm_cid=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial&utm_source=feedly&utm_medium=webfeeds#Xu4860.gcOqD
58
12
5
4
2
Emoji İle Tepki Ver
58
12
5
4
2