Huawei ve Honor Amiral Gemileri, Pixel'den Sonra Android Q'yu Alan İlk Cihazlar Olacak

21
14
5
4
1
Huawei, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Google Pixel cihazlarının Android Q güncellemesini almasının hemen ardından Huawei ve Honor'un en son amiral gemilerinin Android Q tabanlı yeni EMUI sürümüne güncelleştirileceğini söyledi.

Huawei ve Honor'un en son amiral gemisi telefonları, Pixel cihazların ardından Android Q ile çalışacak ilk telefonlar olabilir. Cihazların bir sonraki Android Q tabanlı EMUI sürümüne çok da uzak olmayan bir tarihte güncellenmeleri bekleniyor.

Huawei, Çin'in mikroblog sitesi Webio'dan yaptığı açıklamada Google'ın Pixel cihazlarına Android Q'yu yayımlamasının hemen ardından Huawei P30 serisi, Mate 20 serisi, Honor View 20 ve Magic 2 cihazların Android Q tabanlı bir sonraki EMUI sürümüne güncelleştirileceği sözünü verdi.

EMUI, geleneksel Android'den oldukça farklı deneyim sunan bir işletim sistemi arayüzü. Bu durum göz önüne alındığında Huawei'in açıklaması umutla karşılandı. Bahsedilen güncellemenin EMUI işlevselliğini devam ettiren ve Android Q'nun getireceği bazı yeniliklerden faydalanan bir arayüz olması bekleniyor.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/huawei_and_honors_flagships_will_get_android_q_immediately_after_the_pixels-news-36967.php
21
14
5
4
1
Emoji İle Tepki Ver
21
14
5
4
1