Huawei, Watch GT 2 New Year Sürümü ve Freebuds 3 Honey Red'i Duyurdu

12
3
2
2
1
Huawei, akıllı telefon dışında faaliyet gösterdiği akıllı telefon aksesuarları konusunda da yeni ürünler çıkarmaya devam ediyor. Şirket, Watch GT 2’nin New Year sürümünü de Freebuds 3’ün Honey Red sürümünün duyurularını yaptı.

Akıllı telefon pazarında piyasanın en güçlü isimlerinden bir tanesi olan Huawei’nin varlık gösterdiği alanlar sadece bununla sınırlı değil. Akıllı telefon endüstrisinde batı pazarında sıkıntılı günler geçiren Çinli teknoloji devi, akıllı saat ve kulaklık gibi akıllı telefon aksesuarları alanında da varlık gösteriyor.

Huawei’nin adından söz ettirdiği alanlardan bir tanesi olan akıllı saatte, Huawei Watch GT 2’yi bu hafta Hindistan’da satışa sunmuştu. Şirket, anavatanı olan Çin’de ise Watch GT 2’nin New Year sürümünü ve Freedbuds 3’ün kırmızı varyantını duyurdu.

Huawei Watch ve Freebuds

Huawei Watch GT 2 New Year

Huawei Watch GT 2 New Year sürümünün 42 mm ve 46 mm olmak üzere iki versiyonu bulunuyor. 42 mm versiyonu, altın kasalı ve kırmızı damalı kayışı bulunuyor. 46 mm versiyonu ise bakır, kalay ve çinko karışımı siyah bir kasaya sahip, ayrıca kırmızı ve siyah renkli kayışı bulunuyor. Bunun haricinde Çin Yeni Yılı’ndan esinlenilerek tasarlanan saat yüzleri bulunuyor.

Şirket, Huawei Watch GT 2 New Year sürümünün hangi bölgelerde çıkacağını ve çıkış fiyatının ne olacağını henüz açıklamadı. Saatle ilgili bu bilgileri de edinebilmek için Huawei’den gelecek resmi açıklamayı bekleyeceğiz.

Huawei Freebuds 3

Kulaklık tarafında ise akıllı saate göre daha fazla şey biliniyor diyebiliriz. Huawei Freebuds 3, kırmızı tasarımıyla birlikte gelecek. Huawei, bu renk seçeneğine Honey Red adını verdi ve kulaklığı Vmall üzerinden ön siparişe açtı. Kulaklığın tek renk seçeneği de kırmızı değil, ayrıca Ceramic White ve Carbon Black renk seçenekleri de bulunuyor.

Huawei Honey Red Freebuds 3’ün ne zaman çıkış yapacağıyla ilgili henüz bir bilgi bulunmuyor. Ancak kulaklığın satış fiyatı ise 170 dolar, yani vergi ve kâr payı gibi ek ücretler haricinde 980 TL.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/12/07/huawei-watch-gt-2-gets-new-year-edition-freebuds-3-now-comes-in-honey-red/
12
3
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
12
3
2
2
1