Huawei’nin Pingi Düşürüp Sinyali Artıran Router’ı WiFi Q2 Pro Tanıtıldı

25
6
3
2
0
Huawei'nin IFA 2019 etkinlikleri kapsamında tanıttığı "WiFi Q2 Pro" isimli cihaz, kullanıcılara hem daha geniş bir internet kapsamı alanı sunuyor hem de daha düşük bir gecikme süresi imkanı veriyor.

Geçtiğimiz cuma günü Berlin'de başlayan IFA 2019 etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor. Çarşamba gününe kadar devam edecek olan etkinliklerde teknoloji üreticileri yeni ürünlerini tanıtarak tüketicilerin dikkatlerini yakalama imkanı buluyorlar. Şimdiyse Çinli teknoloji devi Huawei, evlerde kullanılabilecek yeni Wi-Fi sistemini duyurdu. "WiFi Q2 Pro" olarak adlandırılan bu cihaz, ev genelindeki internetin kapsama alanını genişletmeye ve gecikme süresini azaltmaya yarıyor.

Huawei'nin Gigahome 5630 gigabit PLC modem yongasına sahip olan WiFi Q2 Pro, PLC ağları için gelişmiş bir antiparazit sistem oluşturmayı, hızlı veri aktarımı ve düşük gecikme süresiyle kullanıcıların fazlasıyla işlevsel bir internet ağı kullanmalarını sağlıyor.

Huawei WiFi Q2 Pro

Tak çalıştır özellikli Huawei WiFi Q2 Pro, 200 Mbps geniş bant internet desteği sunuyor. Çift bant otomatik seçim ve IPv6 desteği de sunan Huawei WiFi Q2 Pro, kullanıcıların bu ürünü fazlasıyla etkin bir şekilde yönetebilmeleri için geliştirilmiş durumda. Huawei Smart Home App ile yönetilebilen cihaz; kullanıcı yöneticilerinin bağlantıları izleme, hız sınırlarını belirleme, konuk bağlantıları tanımlayabilme, bağlantı sürelerine limit koyabilme ve çocukların cihazlarında sınırlamalar yapabilme özelliğine sahip. 

Tüm bu özellikleriyle birlikte tanıtılan Huawei WiFi Q2 Pro, aslına bakacak olursak 2019 yılının başından beri Çin piyasasında satışa sunuluyor ancak Huawei, ürünün kısa bir süre sonra dünya geneline açılacağını söyledi. Ürünün Çin piyasasındaki fiyatının 112 dolar (yaklaşık 650 TL + vergiler) olduğu düşünüldüğünde, ürünün diğer ülkeler için biçilen fiyatının da buna yakın olabileceğini söyleyebiliriz.

Kaynak : https://www.fonearena.com/blog/291309/huawei-wifi-q2-pro-price-whole-home-wifi-system.html
25
6
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
25
6
3
2
0