Huawei, Yeni Bir Delikli Ekrana Sahip Telefon Tanıtacak

30
10
9
2
1
Huawei, "ART-TL00x" kod isimli yeni bir akıllı telefonunu TENAA'da listeledi. Yapılan listeleme, Huawe'nin gizemli telefonunun delikli, 6.39 inç boyutunda 720p çözünürlük sunan bir ekrana sahip olacağını gösteriyor. Huawei'nin yeni telefonunda, Kirin 710F işlemci kullanılıyor.

Çinli teknoloji devi Huawei, ABD hükümeti ile yaşanan sorunlara rağmen akıllı telefonlarla ilgili çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Şirket şimdilerde ise, henüz modeli bilinmeyen gizemli bir telefon üzerinde çalışıyor. Bu telefon, delikli bir ekrana ve ikili kamera kurulumuna sahip.

Kod adı "ART-TL00x" olarak adlandırılan ve Çin'in TENAA isimli sertifikasyon kurumunda listelenen bu telefonla ilgili, bugüne dek hiçbir açıklama yapılmadı. Dolayısıyla telefonun ne zaman tanıtılacağı ve tüm özelliklerinin ne olacağı şu an için bilinmiyor. Ancak telefonun TENAA listelemesi, ART-TL00x'in en azından bazı özelliklerini ortaya çıkartmış durumda.

ART-TL00x

TENAA'da yer alan bilgilere göre Huawei'nin yeni telefonun ekran boyutu 6.39 inç ve bu ekran, 720p çözünürlük sunuyor. Telefonun delikli ekranında bulunan öz çekim kamerası, tüketicilere 8 megapiksel çözünürlük sunuyor. Telefonun ana arka kamerası 48 megapiksel çözünürlük sunarken ikinci arka kamera 8 megapiksel çözünürlük sunuyor. İkinci kameranın spesifik özelliği şu an için bilinmiyor ancak büyük bir ihtimalle bu kamera, ultra geniş açılı olacak.

Huawei'nin TENAA'da listelediği yeni telefonu, daha çok orta seviyedeki bir telefonu andırıyor. Zaten telefonda kullanılan 8 çekirdekli Kirin 710F işlemci de bunu doğruluyor. Ayrıca bu telefon, 3.900 mAh'lık bir bataryaya sahip. Fakat Kirin 710F, bu bataryanın hızlı şarj desteğinin olmasının önüne geçiyor. Telefonun RAM ve depolama alanı seçenekleri ise şu an için bilinmiyor.

Aslına bakacak olursak bu telefon, Huawei'nin Nova serisine ait yeni bir üyeymiş gibi görünüyor. Ancak şu an için gizemlerle dolu olan bu telefonla ilgili tüm detayları, Huawei'nin yapacağı duyurunun ardından öğrenebileceğiz.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/mysterious_huawei_with_punchhole_camera_appears_on_tenaa-news-39453.php
30
10
9
2
1
Emoji İle Tepki Ver
30
10
9
2
1