Huawei'nin Yeni Tabletinin iPad Pro'ya Benzeyeceğini Gösteren Görseller

17
3
3
1
0
Çinli teknoloji devi Huawei, Apple’ın iPad Pro’suna oldukça benzeyen bir tablet modeli üzerinde çalışıyor. Sızdırılan görsellere göre, delikli ekran tasarımına sahip olan cihazın arkasında ise çift kamera kurulumu yer alıyor.

Dünyanın iki numaralı akıllı telefon üreticisi olan Huawei, tablet piyasasındaki hareket alanını artırabilecek bir cihaz üzerinde çalışıyor. 91Mobiles tarafından yayınlanan görseller, söz konusu tabletin Apple’ın satış rekorları kıran iPad Pro modeline bir hayli benzediği görülüyor.

İki cihaz arasındaki en belirgin fark ise kameralarda. Huawei’in tabletinde, çift arka kamera ve içinde ön kameranın bulunduğu delikli bir ekran var. Sızıntılar konusunda başarılı bir sicile sahip olan Evan Blass, Çinli şirketin yeni tabletinin Huawei MatePad Pro olarak adlandırılacağını iddia etti.

huawei

Huawei'in yeni tableti, iPad Pro’nun Smart Keyboard Folio’su gibi manyetik bir klavye kılıfına sahip görünüyor; ancak bunun kutuya eklenip eklenmeyeceğini henüz bilmiyoruz. . Ayrıca, iPad Pro'daki Apple Pencil gibi, muhtemelen ekranın üstüne tutturulabilen mıknatıslı bir kalem de bizleri bekliyor olacak. 

91Mobiles, söz konusu render görüntülerindeki tabletin parmak izi sensörüne sahip olmadığını, bunun yerine yüz tanıma teknolojisini destekleyebileceğini söylüyor. Gücünü Huawei’in en yeni ve en hızlı işlemcisi olan 5G’li Kirin 990 yonga setinden alması beklenen tablet, 256GB'a kadar depolama alanı sunacak. 

Kısacası tüm bu özellikler, amiral gemisi segmentinde bir tablet modeli görebileceğimize işaret ediyor. Çinli teknoloji devinin bir önceki tablet modeli MediaPad M6, geçtiğimiz Haziran ayında piyasaya sürülmüştü. 

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/10/31/20942588/huawei-next-tablet-apple-ipad-pro-matepad-pro-mediapad-m6
17
3
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
17
3
3
1
0