Hugh Jackman'dan "Wolverine Geri Dönüyor!" Dedirten Paylaşımlar

57
5
2
1
0
Yaklaşık 20 yıldır Wolverine olarak Marvel'ın en sevilen karakterlerinden birine hayat veren Hugh Jackman, Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla üstü kapalı bir şekilde X-Men'e geri dönme ihtimali olduğunu belirtti.

Marvel evreninin en sevilen karakterlerinden biri olan Wolverine, 2017 yılında yayınlanan Logan filmiyle ekranlara veda etmişti. Yaklaşık 20 yıldır Hugh Jackman'ın hayat verdiği ve ünlü oyuncuyla bir bütün olduğu karakterin Logan filminin son sahnelerinde ölmesi, tüm Marvel hayranlarını yasa boğmuştu.

Hugh Jackman'ın Wolverine karakteriyle MCU'ya dönmesi pek olası gözükmese de ünlü Hollywood yıldızının Instagram'dan yaptığı bir paylaşım, Marvel hayranlarını heyecanlandırmaya yetti. Daha önce yaptığı açıklamalarda Marvel istediği sürece X-Men'e geri dönebileceğini belirten Jackman, Bosslogic tarafından çizilen hayran yapımı bir çizimi ve ardından da X-Men gibi başarılı filmlerin yapımcısı Kevin Feige ile birlikte çekildiği bir fotoğrafını paylaştı. 

Jackman'ın MCU'ya geri dönüp dönmeyeceği henüz kesin değil

hugh jackman

2009 yılında Marvel'ı satan alan Disney, geçtiğimiz yıllar içerisinde Marvel filmlerinin yenileyerek tekrar beyazperdeye taşıyacaklarını açıklamıştı. X-Men serisinin de bu yenilikten nasibini alacağı biliniyordu ancak X-Men'in en önemli isimlerinden Wolverine'i Hugh Jackman'ın mi yoksa başka birinin mi canlandıracağı henüz belli değildi. 2017 yılında beyazperdede yayınlanan Logan filmiyle birlikte Marvel evrenine veda eden Jackman'ın sosyal medyada yaptığı bir paylaşım, Jackman'ın MCU'ya geri dönebileceği ihtimalini daha da canlandırdı. 

Jackman, ilk olarak Bosslogic adlı bir sanatçının çizmiş olduğu Logan'ın pençelerini paylaştı. Sadece tek bir paylaşımla hayranlarını heyecanlandırmayı başaran Jackman, hemen ardından X-Men, Black Panther ve Thor gibi Marvel'ın en ünlü filmlerinin yapımcısı Kevin Feige ile olan bir fotoğrafını paylaştı. Jackman'ın MCU'ya geri dönüp dönmeyeceği henüz resmiyete kavuşmuş değil ancak Jackman'ın durduk yere böyle bir paylaşım yapması, ünlü oyuncuyu tekrar Wolverine rolüyle görme ihtimalini tekrar güçlendirdi.

Kaynak : https://screenrant.com/hugh-jackman-wolverine-mcu-return-tease-kevin-feige/
57
5
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
57
5
2
1
0