Hulk’ı İlk Kez Gören 2 Yaşındaki Kızın Twitter'da Viral Olan Sevimli Tepkisi (Video)

83
27
11
8
6
Hulk’ı İlk Kez Gören 2 Yaşındaki Kızın Twitter'da Viral Olan Sevimli Tepkisi (Video)
Hollywood’un veteran yönetmeni Martin Scorsese’nin “Marvel filmleri sinema değil” çıkışı henüz sıcaklığını korurken, Hulk karakterini ilk kez gören küçük bir kızın verdiği tepki, şu sıralar sosyal medyanın en çok paylaşılan videoları arasında yer alıyor.

Ünlü komedyen Patrick Rafferty, kızı Clara’nın Marvel’ın en sevilen süper kahramanlarından Hulk’ın sinirlendiği bir sahneye verdiği tepkiyi sosyal medya hesabından paylaştı. Sol yanında Spider-Man oyuncağı bulunan tatlı kız, Bruce Banner'ın kontrolünü kaybederek Hulk’a dönüştüğü anlara “Hayır, hayır, hayır!” diyerek tepki veriyor.

20 saniye uzunluğunda olan video, sadece bir günde 1 milyondan fazla izlenmeye ulaştı. Dünya çapında bir milyon insanın son 24 saat içinde en az bir kez gülümsediğini düşünmek oldukça güzel.

İşte o anlar:

Rafferty ayrıca, iki yaşındaki kızının Hulk da dahil olmak üzere tüm Avengers oyuncak bebeklerine kahvaltı hazırladığına dair anları da Twitter’dan paylaştı. Amerikalı komedyen, bir takipçisinin 2 yaşındaki kızının Hulk’ı görünce neden bu kadar şaşırdığına dair sorusuna “Kızım Hulk'u seviyor ama onu sadece figür ve logo olarak gördü” şeklinde cevap verdi.

Stan Lee ile Jack Kirby tarafından yaratılan Hulk, ilk kez The Incredible Hulk serisinde göründüğü 1962 yılından bu yana Marvel’ın en popüler süper kahramanları arasında yer alıyor. Daha önce Eric Bana ve Edward Norton tarafından hayat verilen Hulk, Marvel Sinematik Evreni’nin (MCU) kurulduğu 2008 yılından bu yana Mark Ruffalo ile vücut bulunuyor. 

Kaynak : https://comicbook.com/marvel/2019/10/10/two-year-olds-reaction-marvel-hulk-out-goes-viral/
83
27
11
8
6
Emoji İle Tepki Ver
83
27
11
8
6