İçerisinde Katlanabilir Telefonun da Olabileceği Yeni Microsoft Surface Ailesi Yarın Tanıtılacak

17
3
1
0
0
Microsoft resmi hesabından atılan bir tweet sonrası içerisinde katlanabilir bir akıllı telefonunda da olabileceği yeni Surface ailesinin tanıtılacağı belirtildi.

Birkaç saat önce Microsoft resmi Twitter hesabından, kullanıcıları heyecanlandıracak bir tweet atıldı. Paylaşılan resimdeki cihazların üzerinde 10 Temmuz tarihi bulunmasıyla beraber, yeni cihazların kısa bir süre içerisinde tanıtılacağı belirtildi. Akıllı telefonla ilgili herhangi bir açıklama olmasa da bazı kaynaklara göre Microsoft bir sürpriz gerçekleştirebilir.

Yukarıdaki fotoğrafı paylaşan Microsoft, "Bir sonraki Surface ne zaman gelecek?" ifadelerini kullandı. Daha makul işlemciler ile daha uygun fiyatlara satışa sunulması beklenen cihazların, henüz özellikleriyle ilgili bir bilgi bulunmamakta. Ayrıca pro modelinin daha yüksek özellikli ve fiyatlı olması bekleniyor.

Hatırlayacağınız üzere Microsoft'un Surface Phone'u çıkarması için yoğun bir talep vardı ve geçtiğimiz günlerde bir imza kampanyası dahi düzenlenmişti. Bakalım Microsoft yeni Surface ailesi ile beraber, gelen yoğun talebe kayıtsız kalmayıp Surface Phone'un da duyurusunu gerçekleştirecek mi? 

Kaynak : https://techcrunch.com/2018/07/09/new-microsoft-surface-hardware-is-probably-arriving-tomorrow/
17
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
17
3
1
0
0