İddia: Apple'ın Bu Yıl Duyuracağı 6.1 İnçlik iPhone'un Fiyatı 600 Dolar Olacak

32
5
3
3
3
Apple tarafından uygun fiyatla piyasaya sürmesini beklediğimiz 6.1 inçlik iPhone, fiyat politikası olarak Apple standartlarının da altına düşecek gibi görünüyor.

Apple'ın 2018 yılının sonlarına doğru 3 farklı iPhone modeli ile karşımıza çıkacağı artık bir sır değil. 2 OLED ekranlı modelin yanı sıra bir de 6.1 inçlik LCD ekranlı modelin piyasaya çıkması bekleniyor. Son gelen dedikodular, 6.1 inçlik modelin 600 dolar bandında olacağı yönünde.

Ünlü analist Ming-Chi Kuo'nun yaptığı açıklamaya göre 6.1 inçlik model bu seneki lansmanla duyurulacak olan iPhone üçlüsünün en ucuz üyesi olacak. Apple standartlarına göre oldukça düşük diyebileceğimiz 600 dolarlık fiyatı onaylayan bir başka analist de Morgan Stanley oldu.

Geçtiğimiz aylarda Apple'ın Tayvanlı ekran üreticisi olan Japan Display (JDI) ile anlaştığı ve bu sayede telefonu şimdiye dek hiç olmadığı kadar ucuza mal ettiği konuşuluyordu. Tek arka kamera ve pek de kullanılmayan 3D Touch teknolojisinin de telefondan çıkarılacağı düşünülürse tüm bu doneler birbiriyle örtüşüyor.

USB Type-C ile geleceği de kesinleşen modelle ilgili yeni bilgiler almamız yakındır. Nitekim yıl sonuna doğru telefonun duyurulması ve 2019 başlarında piyasaya çıkması bekleniyor.

Kaynak : https://beebom.com/apples-6-1-inch-iphone-with-lcd-display-might-start-at-600-ming-chi-kuo/
32
5
3
3
3
Emoji İle Tepki Ver
32
5
3
3
3