İddia: Call of Duty: Modern Warfare'in Battle Royale'i Ücretsiz Olacak

34
6
2
1
0
İddia: Call of Duty: Modern Warfare'in Battle Royale'i Ücretsiz Olacak
Söylentiye göre yeni Call of Duty Modern Warfare’in battle royale modu, 2020 yılında oyuncularla buluşabilir.

Daha önce söylenene göre yeni Call of Duty Modern Warfare’in battle royale modu olmayacaktı. Ancak yeni çıkan bir söylentiye göre Call of Duty Modern Warfare’in battle royale modu, 2020 yılında ayrı bir oyun (ücretsiz) olarak oyunculara sunulacak.

Bu sadece bir söylenti ancak daha önce Modern Warfare sızıntılarını duyurmuş olan güvenilir bir kaynaktan geliyor. LongSensation isimli 100.000 aboneye sahip YouTuber, daha önceden henüz açıklanmamış bir Call of Duty oyununu sızdırmıştı.

“Görünüşe göre Modern Warfare’in battle royale modu, 2020’nin ilk aylarında oyunculara ayrı olarak ücretsiz bir şekilde sunulacak. Ancak aynı zamanda ana oyuna da bağlı olacak. Eğer bu doğruysa, Activison için oldukça iyi bir hamle olur.”

Bu bilgiye dayanarak, Activision’un stratejisinin battle royale’i ana oyuna dahil etmeyerek ayrı bir oyun olarak ücretsiz sunmak olduğunu söyleyebiliriz. Bu sayede istedikleri oyuncu sayısına kolayca ulaşabilecekler. Bir başka deyişle Activision, Apex Legends’ın uyguladığı stratejiyle hemen hemen aynı stratejiyi uygulamak istiyor.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/call-of-duty-modern-warfare-battle-royale-could-be-a-standalone-free-game-due-out-early-2020
34
6
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
34
6
2
1
0