İddia: iOS 13 ile Birlikte iPad'lere İlk Kez Hesap Makinesi Gelecek

60
4
2
2
0
Twitter üzerinden ortaya atılan bir iddiaya göre iPad'ler, iOS 13 ile birlikte ilk kez hesap makinesi uygulamasına kavuşacak.

Apple'ın düzenlediği ve kendi ürün ve yazılımlarını tanıttığı WWDC 19, bu akşam Türkiye saati ile akşam 8'de başlayacak. Apple, hafta sonuna kadar sürecek olan etkinliklerde yeni ürünlerini tanıtacak. Kullanıcıların merakla bekledikleri iOS 13 de bu etkinliklerde tanıtılacak. Apple takipçileri etkinliklerin başlamasını merakla beklerken iOS 13 ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Atılan bu iddiaya göre iOS 13 ile birlikte ilk kez iPad'lere 'Hesap Makinesi' uygulaması gelecek. 

Apple ilginç bir şekilde bugüne kadar ürettiği iPad modellerine dahili bir hesap makinesi eklememişti. Bu konu hakkında da açıklama yapan şirket yetkilileri, bunun sebebini, iPad'lerin ekran boyutlarının hesap makinesi uygulaması için uyumsuz olması olarak açıklamışlardı. iPad sahipleri hesaplama yapabilmek için üçüncü parti uygulamalar indirip kullanıyorlardı. Twitter üzerinden ortaya atılan iddialara göre ise iOS 13 ile birlikte bu durum tarihe karışacak ve iPad'ler artık bir stok hesap makinesi uygulamasına sahip olacaklar.

Ortaya çıkan bu bilgiyle birlikte iOS 13'te bulunabilecek olan hesap makinesinin nasıl olacağı ise henüz bilinmiyor. Elbette bu bilgilerin de bir iddia olduğunu düşündüğümüz zaman böyle bir şeyin olacağı henüz kesin değil. Bu durumun kesinleşmesi için Apple'dan gelecek olan açıklamaları beklememiz gerekiyor.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/ios-13-may-bring-a-calculator-app-to-your-ipad-for-the-very-first-time
60
4
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
60
4
2
2
0