Nostradamus, Donald Trump’ın Başkan Seçileceğini 400 Yıl Önce Görmüş!

3
1
0
0
0
Nostradamus, Donald Trump’ın Başkan Seçileceğini 400 Yıl Önce Görmüş!
Trump’ın başkan seçilmesinden sonra ortaya atılan iddialara göre Nostradamus, Donald Trump’ın başkan olacağını 400 yıl öncesinden görmüş.

Donald Trump’ın Amerika’nın yeni başkanı olmasıyla birlikte ortaya bir çok iddia atılmıştı. Bunlardan bir tanesi, Trump'ın başkan seçilmesinde sosyal medyada hakkında eğlenceli paylaşımlar yapılmasının etkili olmasıymış. Diğer bir yandan ünlü çizgi dizisi olan The Simpsons'ın 2000'li yıllarda yayınladığı bir bölümünde gelecekte Donald Trump’un başkan olacağını bizlere haber ettiği söylenmişti -bunun üzerine hala tartışmalar devam ediyor-. Pekii, bu zamana kadar yapılan en dikkat çekici iddianın Nostradamus'a ait olduğunu söylesek?

Ortaya atılan yeni bir iddiaya katolik inanışının en önemli kişilerinden Nostradamus (Nostradamus’un diğer bilinen adı Michel de Notre Dame’dir), Donald Trump’un günün birinde Amerika’nın başkanı olacağını 400 yıl öncesinden görmüş. “The Prophecies” adlı kitabında yer alan bu iddianın yanı sıra Nostradamus, daha önceden “Kehanetler” adlı kitabında da Adolf Hitler’in yükselişini öngörmüş ve yazdıkları bire bir yaşanmıştı.

Nostradamus'un kitabında değindiği ve Donald Trump ile ilişkilendirilen o sözler şu şekilde:

''Utanma duygusundan yoksun son derece cüretkar biri. Ordunun başına geçecek ve onun rekabete karşı duyduğu cesaret, geri adım atmazlık, köprülerin yıkılıp şehrin korkuya gömülmesine sebep olacak.

Kıyamet getirecek bu kişi, çılgınlığı ile Bizans yasalarının bile değişmesine sebep olacak. Büyük şehir cumhuriyeti, bu kıyamet habercisi tarafından askerlerle donatılacak (ki özellikle bu cümle Nükleer Savaşın habercisi olarak yorumlanmakta)''

Kaynak : http://www.ewao.com/a/nostradamus-predicted-donald-trump-president-us/
3
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
0
0
0