6.1 inçlik iPhone Modeli 5 Farklı Renk Seçeneğine Sahip Olacak (İddia)

15
11
4
3
0
iPhone X ile kullanıcıları iki farklı renk seçeneğine sıkıştıran Apple, 6.1 inçlik yeni iPhone modelinde bu durumu tersine çevirecek. İki farklı rapora göre şirket, 6.1 inçlik iPhone modelinde 5 farklı renk seçeneği sunacak.

Eğer akıllı telefonunuzu kılıfsız kullanıyorsanız cihazın hangi renge sahip olduğu oldukça önemlidir. Makotakara’nın yeni raporuna göre 6.1 inçlik LCD ekrana sahip olan uygun fiyatlı yeni iPhone modeli, beyaz, siyah, sarı, turuncu, mavi ve boz/altın renk seçeneklerine sahip olacak. Tedarik zinciri kaynaklarına göre Apple, yeni iPhone modellerinin renk seçeneklerini belirlerken deri kılıfların renklerini göz önünde bulunduruyor.

Sorun şu ki, Makotakara’nın iddia ettiği renk seçenekleri, Dünyaca ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo’nun piyasaya sürüleceğini iddia ettiği renk seçenekleri ile fazlasıyla çelişiyor. Kuo’ya göre Apple, gri, beyaz, mavi, kırmızı ve turuncu renk seçeneklerini satışa sunacak. Her iki raporda da mavi, beyaz ve turuncu renk seçeneklerinin bulunduğunu düşünürsek bu renk seçeneklerinin gelme ihtimalinin daha yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

Ming-Chi Kuo, kırmızı renk seçeneğinin piyasaya sürüleceği konusunda haklı olsa da bunun Eylül ayında gerçekleşme ihtimali oldukça düşük. Apple, şu ana kadar piyasaya sürdüğü bütün Product Red cihazlarını iPhone lansmanından 6 ay kadar sonra satışa sunmuştu. Apple kısmende olsa en son iPhone 7 modelinde 5 farklı renk seçeneği sunmuştu. Fakat bu renk seçeneklerinden ikisi siyahtı. Gerçekten 5 farklı renk seçeneğine sahip olan tek model ise iPhone 5c oldu.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/61inch_2018_iphone_wont_launch_in_red_new_report_claims-news-32405.php
15
11
4
3
0
Emoji İle Tepki Ver
15
11
4
3
0