IFA 2019’da Görücüye Çıkan Birbirinden Harika 6 Ses Ürünü

17
4
2
1
1
IFA 2019, ev sinema sistemlerinden kablosuz kulaklıklara kadar birçok ses ürününe ev sahipliği yapıyor. 6 yeni teknoloji harikasını barındıran ses ürünleri listemize gelin yakından bakalım.

Her yıl IFA’da birçok akıllı telefon duyurusu yapılıyor ancak IFA’da duyurulan başka teknolojiler de yok değil. IFA 2019 kapsamında yeni ses ürünleri, şaşırtıcı şekilde kendini gösterdi. Yeni bir çift kablosuz kulaklık arayışı içerisindeyseniz veya ev sinema sistemi bakıyorsanız, bu yıl IFA’da tanıtılan ses teknolojilerine bir göz atmanızda fayda var. İşte karşınızda IFA 2019’da duyurulan en yeni ses ürünleri.

1. Sony 360 Reality Audio:

IFA 2019

Sony, bugüne kadar birçok mükemmel ses ürünü çıkardı ancak bu sefer bir ses yazılımıyla karşımızda. 360 Reality Audio, yazılımı indirilebilir bir uygulama olarak çıkıyor. Bu yazılımla birlikte müziği 3 boyutlu bir şekilde dinleyebilecek ve istediğiniz enstrümana ağırlık verebileceksiniz. Şu an sadece Qobuz, Tidal ve Deezer ile uyumlu olsa da yakında tüm platformlarla çalışabilecek.

2. Huawei Freebuds 3:

IFA 2019

Huawei, IFA 2019’da aktif gürültü engelleme özelliğiyle beraber gelen Huawei Freebuds 3’ü duyurdu. 4 saat kesintisiz şarkı çalabilme yeteneği her ne kadar az gelse de Freebuds’ın kutusu, kulaklıkları 20 saate kadar kullanmanıza yardımcı oluyor. Freebuds 3, önceki sürümlerinden farklı olarak Bluetooth 5.1 standardı ile geliyor ve bu sayede çok daha iyi bir ses kalitesi sağlıyor.

3. TCL Ray-Danz:

IFA 2019

Ev sinema sistemleriyle ilgileniyorsanız TCL Ray-Danz sizi mutlu edecektir. Akustik reflektörler kullanan ve daha geniş bir "soundtage" yanılsamasını simüle etmek için benzersiz bir tasarıma sahip Ray-Danz, Dolby Atmos ile de tam uyumluluk gösteriyor.

4. Monoprice Monolith M1070:

IFA 2019

Akıllı telefon üreticilerinin kulaklık girişlerini telefonlardan kaldırmaya başlamasıyla beraber kablolu kulaklıkların modası geçmiş gibi görünüyor ancak hâlâ çok iyi kulaklıklar da üretilmiyor değil. Bu alanda Monoprice'in yeni Monolith M1070 düzlemsel manyetik kulaklıklarına bakmanızda fayda var.

5. Monoprice Monolith HTP-1:

IFA 2019

Monoprice, kulaklıkların yanı sıra HTP-1’i de duyurdu. HTP-1, meraklıları için teknoloji ile donatılmış yeni 16 kanallı ev sineması işlemcisi. Monoprice Monolith HTP-1, sadece Dolby Atmos ve DTS: X gibi mevcut en iyi surround ses kodekleri ile tam olarak uyumlu değil, aynı zamanda Amazon Alexa uyumluluğu ve Dirac Live Room Correction özelliklerine de sahip.

6. Adidas RPT-01:

IFA 2019

IFA 2019’un sürprizlerinden birisi, Adidas’ın spor bir kulaklıkla karşımıza çıkması oldu. RPT-01 isimli kulak üstü kulaklıklar, yıkanabilir bir kumaşa sahip ve bu sayede spor yaparken terleyen kumaşı eve geldiğinizde yıkayabilirsiniz. Kulaklık, ter gibi hafif sıvılara IPX4 sertifikasıyla karşı koyuyor. RPT-01, Bluetooth 5.0 ve etkileyici bir 40 saatlik pil ömrü sunuyor.

IFA 2019'da tanıtılan ses ürünlerinden bazılarını sizlerle paylaştığımız yazımızın sonuna geldik. Fuarda tanıtılan teknoloji harikası diğer ürünlere göz atmadıysanız yukarıdaki haberimizi de inceleyebilir, siz de kendi favorinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz. IFA 2019'daki gelişmeleri anbean takip ederek sizlere aktarıyor olacağız. Kaçırmamak için takipte kalın.

Kaynak : https://www.androidauthority.com/best-new-audio-products-1027235/
17
4
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
17
4
2
1
1