İncirlik Üssü’nde Ünlü İsimlerle Fotoğraf Çekilmeyi Başaran Adanalı ‘Şanslı’ Genç

3
0
0
0
0
ABDli ünlü oyuncular Scarlett Johansson ve Chris Evans’ın Amerikan askerlerine moral vermek amacıyla geldikleri İncirlik Hava Üssü’ne izin alarak giren bir genç, ünlü isimlerle fotoğraf çekilmeyi başardı.

Amerikan askerleri ve ailelerine eğlence hizmetleri sunan United Service Organizations Inc. (USO Show), İncirlik Hava Üssü’ndeki Amerikan askerleri için de bir eğlence düzenledi. Bu özel etkinliğe katılan isimler arasında "Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı" filminin iki yıldızı Chris Evans ve Scarlett Johansson da yer alıyordu. Muhtemelen bir daha kendilerini bu kadar yakından göremeyeceğini bilen Adanalı bir genç ise durumdan yararlanarak gerekli izinleri aldıktan sonra girdiği İncirlik Hava Üssü’nde ünlü isimlerle fotoğraflar çektirdi.

Scarlett Johansson’un saat 19.00’da geleceğini öğrenen genç, İncirlik Üssü’nde beklemeye başladığını söyledi. Geldiği sırada ise ilk etapta yanlarına gidemediğini, daha sonra da bir fırsatını bulup bulunduğu alana girmeyi başardığını belirten genç, Scarlett Johansson’un fotoğraf çekimi esnasında elini beline atınca heyecandan neredeyse kalbinin duracağını söyledi.

Adanalı ‘şanslı’ kişi, Chris Evans dışında NBA’in efsane oyuncularından ‘üçlük kralı’ Ray Allen’la da fotoğraf çekildi.

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/galeri-40299160
3
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
0
0
0
0