Hırsızlar, Mağazada Bulunan Telefon Standını Sırtlayıp Götürdü (Video)

42
7
5
1
0
İngiltere’de bir O2 mağazası güpegündüz soyuldu. Hırsızlar, tanıkların şaşkın bakışları arasında bir telefon standını da sırtlayıp götürdü.

İngiltere Northampton’da bir O2 mağazası, siyahlar giyen dört kişi tarafından soyuldu. Hırsızlar, mağazada teşhir edilen ürünleri güpegündüz çalarken, bir de standı olduğu gibi sırtlayıp götürdüler.

Çete ilk olarak mağazanın etrafında dolanmaya başladıktan sonra mağazanın vitrinlerini parçalamaya başladı. Ayrıca standların üzerine çıkıp etraftaki eşyaları rastgele tekmelemeye başladılar. Görünüşe göre ne yapacağını tam da bilemeyen çete, etrafa gelişigüzel hasar verdi. Son olarak ekipten biri, bir tanıtım standını olduğu gibi sırtlanarak çaldı. 

o2 mağazası

Bir diğer hırsız daha sonra standı çalan arkadaşına yardım etti. Çete, soyguna başladıkları gibi insanların şaşkın bakışları arasında bölgeden uzaklaştı. 

Hırsızlık olayı, bir kişi tarafından telefonun kamerasıyla çekildi. Öte yandan soygun olayı çok da profesyonel bir hareket gibi görünmüyor. İlk olarak teşhir ürünleri, büyük ihtimalle mağaza dışında çalışmıyor. İkincisi de maske takmayan adamların kimlikleri her an tespit edilebilir. 

Bazı kişiler hırsızları kovaladıysa da Northampton polisine göre adamlar hâlâ kayıp ve henüz tutuklanan kimse bulunmuyor. Bir sözcü, çalınan tanıtım kartının da hırsızlar tarafından düşürüldüğünü ve bir vatandaşın geri getirdiğini de açıkladı. 

Kaynak : https://www.independent.co.uk/news/uk/crime/o2-store-northampton-robbery-men-gang-a9145251.html
42
7
5
1
0
Emoji İle Tepki Ver
42
7
5
1
0