İnsanların Dünyayı Nasıl Yaşanmaz Hale Getirdiğini Gösteren 3 Google Earth Videosu

0
0
0
0
0
İnsanların Dünyayı Nasıl Yaşanmaz Hale Getirdiğini Gösteren 3 Google Earth Videosu
1984’ten 2016’ya kadar, Dünya’daki herhangi bir yer hakkında daha net görüntülere ulaşılmasını içerecek şekilde güncellenen Google Earth, yeryüzünün nasıl değiştiğini de bütün çıplaklığıyla gösteriyor.

Dünya’ya pek de nazik davrandığımız söylenemezdi, bunu söylemek için şimdi daha fazla kanıtımız var. Google Earth motorunu güncelleyen Google, yeryüzündeki herhangi bir yeri daha net görmemizi sağladığı yeniliği hizmete sundu.

1984 yılından 2016 yılına kadar geçen sürede ne gibi değişiklikler olduğunu yeni verilerle birlikte karşımıza çıkartan Google, yeşil alanların nasıl giderek betonlaştığını gösteriyor. 

En son 2013 yılında yolların ve binaların ayrıntılı olmayacak şekilde, düşük kaliteli resimlerle doldurulduğu Google Earth, artık herhangi bir konumun en küçük detaylarına kadar görülmesini sağlıyor. Ayrıca yeni hızlandırılmış video özelliği sayesinde, büyük şehirlerin nasıl geliştiğini gözlemleyebilir, insanların yaşadıkları yerlerde geride bıraktıkları ‘yıkımı’ izleyebilirsiniz. Şuradaki siteye giderek siz de istediğiniz bir bölgenin time lapse görüntülerini inceleyebilirsiniz. Aşağıda da bu anlamda paylaşılmış 3 farklı yerleşim bölgesine ait hızlandırılmış videoları göreceksiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0