Instagram'a Alım - Satımı Kolaylaştıracak Araçlar Geliyor!

0
0
0
0
0
Fotoğraf paylaşım platformu Instagram giderek daha ticari amaçlarla kullanılıyor. Uygulama üzerinde alım - satım işlerini kolaylaştırmayı amaçlayan yeni araçlar yakında platforma eklenecek.

Fotoğraf paylaşım ağı olan Instagram giderek değişime uğramaya başladı. Sosyal ağınticari amaçlar için kullanmaya başlayan şirketler ya da bireysel satıcılar bu alandaki potansiyeli ortaya koydu. Bu yöndeki ilginin artması Instagram’ı da harekete geçirdi ve uygulama üzerinden ticari kolaylaştıracak bazı adımlar atılacağı duyuruldu.

Verilen bilgilere göre Instagram’ın ilk amacı uygulama üzerinden alım - satımı kolaylaştıracak araçları kullanıma sunmak olacak. Ticari hesaplara, kullanıcıların web sitesine gitmesine gerek kalmadan tüm açıklamaları yapabileceği bir alan sunan Instagram, daha detaylı bilgiler için profile “Contact” butonu ekleyecek. Bu buton üzerinden sosyal ağ kullanıcıları ile işletme hesapları arasında daha kolay iletişim sağlanabilecek. Bu buton üzerinden ilgili işletme hesabına e-posta, çağrı ya da metin gönderilebilecek. 

Öncelikle Avrupa’da kullanıma alınacak bu yeni özellik gelecek aylarda Avustralya, Yeni Zelanda ve Amerika’da kullanıma girecek. Yıl sonuna kadar tüm Instagram kullanıcılarının bu özelliğe sahip olacağı belirtiliyor. 

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0