Instagram'a Görüntülü Konuşma Özelliği Geldi

37
7
3
2
1
Tüm dünyada ve ülkemizde sevilerek kullanılan sosyal medya uygulaması Instagram’a, şimdi oldukça kullanışlı bir özellik geldi. Güncelleme kapsamında grup ve bireysel kişilerinizde görüntülü konuşabileceksiniz.

Popüler sosyal medya platformu Instagram, kazandığı yeni güncellemeler ile birlikte yeni bir kitle kazanmaya çalışıyor diyebiliriz. Çeşitli uygulamaların en iyi özelliklerini bünyesinde toplayan Instagram, haliyle de bizi başka uygulamalara kaptırmıyor.

Bireysel ve grup sohbetlerinizde kullanabileceğiniz bu özellik, kullanım açısından da oldukça basit. DM üzerinden kolayca ulaşabileceğiniz yenilik için dikkat etmeniz gereken bir de önemli nokta var. Herhangi bir kişiyi veya grubu görüntülü aramak istediğinizde, ilk olarak o kişi veya gruba mesaj atmanız gerekiyor. Mesaj atmanızın ardından sağ üstte belirecek kamera butonu, görüntülü sohbet yapmanız için yeterli olacaktır.

Geçen aylarda düzenlenen F8 konferansında duyurulan bu özellik, kendiniz dahil 5 kişi ile grup sohbeti yapmanıza imkan veriyor. Buna ek olarak kişilerinizle sohbet ederken, ekranı küçültebilir ve bu sayede akışa göz atmaya devam edebilirsiniz. Muhtemelen şu an deneyebileceğiniz bu özellik için Instagram uygulamanızı güncellemeyi unutmayın.

37
7
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
37
7
3
2
1