Instagram'a Sonunda 'Tek Şifre ile Giriş' Özelliği Geliyor

30
3
1
1
0
Instagram'a tek şifre ile giriş özelliği geliyor. Bu özellik sayesinde çok sayıda hesap yöneten Instagram kullanıcıları tek bir şifre ile bütün hesaplarını yönetebilecekler.

Facebook'un sahip olduğu ve son yılların en popüler sosyal medya platformlarından olan Instagram, yeni bir özelliği hayata geçirmeye hazırlanıyor. Birden fazla Instagram hesabı olan bu yeni özellik sayesinde hesap sahipleri, tek bir şifre ile tüm hesaplarına giriş yapabilecekler. Instagram'ın getireceği bu yeni özellikle birlikte kullanıcıların işleri bir hayli kolaylaşacağa benziyor.

Sosyal medya platformları üzerinde yaptığı araştırmalarla bilinen Matt Navarra, Instagram'ın bu özelliğini duyuran ilk isim oldu. Navarra, Twitter üzerinden bu özelliği duyururken bir ekran görüntüsüyle de iddiasını güçlendirdi. İşte Navarra'nın Twitter üzerinden yaptığı o paylaşım;

Instagram yetkililerinden henüz bir açıklamanın gelmediği bu özelliğin detayları ile ilgili de bilinen pek bir şey yok. Şu an için sadece hesapların birbirlerine bağlanacağı ve tek bir şifre üzerinden tüm hesapların yönetilebileceği anlaşılabiliyor. Ancak bu noktada herhangi bir sınırlamanın olup olmayacağı bilinmiyor. 

Bu özelliğin kullanıcıların hizmetine ne zaman sunulacağı ve hesap sahiplerinin bu özelliği kaç farklı hesap üzerinde kullanacakları şimdilik bilinmiyor. Birden çok hesaba sahip olan kullanıcılar için avantajlı olan bu özellikle ilgili yeni bilgileri edinmek için Instagram tarafından yapılacak açıklamaları beklememiz gerekiyor.

Kaynak : https://www.digitalinformationworld.com/2019/06/instagram-is-rolling-out-its-one-login-for-all-accounts-feature.html
30
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
30
3
1
1
0