Instagram'a Yorumları Beğenme ve Yanıtlama Özelliği Geldi!

3
1
0
0
0
Her geçen gün daha farklı özellikler ile karşımıza çıkmaya devam eden Instagram'a aşina olduğumuz iki özellik daha eklendi.

Özellikle bu sene içerisinde Instagram'ı birbirinden yeni özellikler ile donatan Facebook, bu özelliklerin büyük bir çoğunluğunu genelde Snapchat'ten araklamış, hatta bu nedenle epey bir eleştirilmişti. Şimdi ise Facebook, Instagram'ı kendisi ile özdeşleşmiş iki yeni özellik ile güncelledi.

Artık Instagram'da paylaşımların altına yapılan yorumlar, tıpkı Facebook'taki yorumlar, Twitter'daki tweet'ler gibi beğenilebilecek. Üstelik yorumları beğenen kişi sayıları ile kimlerin beğendiği de gözükmekte. Ayrıca siz birinin yorumunu beğendiğinizde  ya da sizin yorumunuz birisi tarafından beğenildiğinde Instagram, bildirim ile sizi haberdar edecek.

Yorum beğenmenin yanı sıra artık yoruma direkt olarak da cevap vermek mümkün. Önceden bir kişinin yorumuna cevap vermeniz için o kişiyi etiketlemeniz gerekiyor ve fazla yorumlu paylaşımların yorumlarında birbirinizin yorumlarını bularak iletişimi sağlamanız gerekiyordu. Şimdi ise her yorumun altında bulunan ''yanıtla'' kısmından tıpkı Facebook'ta olduğu gibi o yoruma ait yeni bir yorum kısmında yanıtlarınızı paylaşabiliyorsunuz.

Yeni özellikler Instagram kullanıcıları tarafından nasıl karşılanır henüz bilemiyoruz ancak özellikler ile alakalı fontları biraz küçük olması sanki az biraz göz yoracak gibi.

3
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
0
0
0