Instagram, Android Uygulamasının Çökmesine Neden Olan Bir Sorunun Düzeltildiğini Açıkladı

14
5
4
2
1
Instagram, Android Uygulamasının Çökmesine Neden Olan Bir Sorunun Düzeltildiğini Açıkladı
Instagram, birçok Android kullanıcısının şikayetçi olduğu Android uygulamasının hata verip kapatılması sorununu çözdüğünü açıkladı.

Dünyanın en popüler sosyal medya uygulamalarından biri olan Instagram'ın, Android uygulamasında bazı hatalar bulunmaktaydı. Android kullanıcılarının bildiği üzere Instagram uygulamasında 4 Haziran'dan beri bir hata oluşuyor ve uygulama kendini kapatıyordu.

Instagram yönetimi, bugün akşam saatlerinde hataya neden olan açığın giderildiğini resmi Twitter hesapları üzerinden kullanıcıları ile paylaştı. Hatayı yaşamaya devam eden kullanıcıların, tweet altına attıkları mesajlar sonrası Instagram yönetimi kullanıcıların uygulamalarını silip bir daha yüklemelerini tavsiye etti.

Bir Android kullanıcısı olarak daha önce böyle bir problemle karşılaşmamıştım ama telefonunda aynı hataya denk gelenlerin Instagram'ın tavsiyesini dinlemesinden başka bir çaresi yok gibi görünüyor. Yakın zamanda konuyla ilgili ufak bir güncelleme de gelmiş gözüküyor. 24 MB boyutundaki güncellemenin uygulama üzerindeki birkaç ufak hatayı da gidereceği düşünülüyor.

Kaynak : https://www.androidcentral.com/instagram-says-its-fixed-bug-was-causing-android-app-crash
14
5
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
14
5
4
2
1