Instagram'da Fotoğraflar Paylaşarak Fenomen Olan Kişinin Fotoğrafları Çaldığı Ortaya Çıktı

62
20
6
1
0
Günümüzün en çok kullanılan platformlarından biri olan Instagram, birçok kişinin saatlerini verdiği bir uygulama haline geldi. Bu mecrada popüler olmak içinse adeta her yol mümkün.

Instagram üzerinde 100.000’den fazla takipçisi bulunan Singapurlu fotoğrafçı Daryl Aiden Yow, çektiği fotoğraflar ile takipçilerini kendine hayran bırakıyordu. Hatta fotoğraflar öylesine şaşalı ve profesyonel duruyordu ki ünlü fenomen konu hakkında açıklamada bile bulundu.

 

Açıklamasında tüm fotoğrafların orijinal olduğunu belirten Yow, fotoğrafçı olduğu için insanların ondan beklentisi yüksek olduğunu bile ifadelerine ekledi. Singapur’un TODAY gazetesine açıklamaları yapan Yow, fotoğrafları konusunda mükemmeliyetçi olduğunu da belirtti.

Ancak gel gelelim bu işte bir terslik vardı. Yow’un fotoğraflarını inceleyen bir site, fotoğrafların aynı ve benzer olanlarını internet üzerinden buldu. Birebir benzeyen fotoğraflardan kırpılan, bazen de oynanmadan yüklenen fotoğraflar, hem Yow’u yalancı durumuna düşürdü hem de takipçilerin hayallerini yıktı.

Olayın gün yüzüne çıkmasının ardından Yow, fotoğrafları birer birer hesabından silmeye başladı. Fakat artık her şey için çok geçti, çünkü fotoğrafların ekran görüntülerini alan takipçiler, tüm internet âleminde bunu paylaştılar. Öncesinde fotoğrafların orijinal olduğunu iddia eden fenomen, sonrasında fotoğrafları başka yerlerden aldığını da kabul etti.

Kaynak : https://petapixel.com/2018/06/20/instagram-star-caught-using-other-peoples-photos/
62
20
6
1
0
Emoji İle Tepki Ver
62
20
6
1
0