Instagram'da Videoları Arkadaşlarınızla Eş Zamanlı İzleyebileceksiniz

17
4
3
0
0
Instagram tarafından test edilmekte olan yeni özellik sayesinde Instagram Keşfet'teki videoları arkadaşlarınızla eş zamanlı olarak izleyebileceksiniz.

Dünyanın en popüler görsel içerik platformu olan Instagram, kullanıcıların ortak etkileşimlerini geliştirecek yeni bir özellik test etmeye başladı. Tersine mühendislik uzmanı Jane Manchun Wong tarafından paylaşılan tweetlere göre Instagram, Facebook’un Watch Party özelliğine benzer bir ortak izleme özelliği geliştiriyor.

Ortak izleme özelliğinde herhangi bir arkadaşınızla görüntülü görüşme gerçekleştirirken artırılmış gerçeklik efektleri menüsünü kullanarak Instagram Keşfet’ten videolar açabilecek ve görüntülü görüşme gerçekleştirdiğiniz kişiyle eş zamanlı olarak aynı videoyu izleyebileceksiniz. Özellik şu an için yalnızca iki kişilik görüntülü görüşmeleri destekliyor.

Beğenilen videoları arkadaşlara direkt mesaj olarak gönderme, Instagram kullanıcıları arasında popüler bir aktivite. Instagram, ortak izleme özelliği sayesinde kullanıcıların videoları direkt mesaj olarak paylaşmak yerine direkt olarak birlikte izlemelerini mümkün kılıyor. Özelliğin ne zaman yayınlanacağı şu an için bilinmiyor.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/apps/news/instagram-spotted-testing-co-watching-feature-on-app-2025715
17
4
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
17
4
3
0
0