Instagram Fenomeni Katarina Zarutskie, Köpek Balığının Saldırısına Uğradı

89
20
14
8
8
Instagram sayfasına özel bir fotoğraf çekimi için köpek balıklarının arasına dalarak oldukça mantıklı (!) bir iş yapan Katarina Zarutskie, adeta ölümden döndü.

19 yaşındaki Katarina Zarutskie, hemşirelik öğrencisi ve aynı zamanda modellik yapıyor. Bahamalar'da tatiline devam ederken Instagram hesabı için fotoğraf çekimi yapmak isteyen Zarutskie, köpek balıklarının arasına dalmaya karar verdi.

Erkek arkadaşının ve ailesinin ısrarlarına rağmen suya girmekten korkmayan Zarutskie, cesaret ile aptallık arasındaki ince çizgide ölümle dans etti. JAWS benzeri korkunç bir an yaşayan Instagram fenomeni, köpek balığının bir anda kolunu kapmasıyla kan revan içinde kaldı. 

Zarutskie, fotoğraf çekinmek için yaptığı bu anlamsız harekete rağmen ısırıldıktan sonra oldukça sakin kalıp doğru hamleleri yapmayı başardı. Önce hemen eliyle kanayan yeri kapattı ve diğer köpek balıklarının daha fazla ilgisini çekmemeyi hedefledi. Daha sonrasında da yaralı kolunu yukarı kaldırarak sudan çıkmayı başardı. 

Yaşadığı bu dehşet verici kazanın ardından kolu yukarıdaki hale gelen 19 yaşındaki Katarina Zarutskie, hayatta kalabildiği ve kolunu kaybetmediği için kendini çok şanslı hissettiğini söyledi.

89
20
14
8
8
Emoji İle Tepki Ver
89
20
14
8
8