Daha Yaratıcı Instagram Hikayeleri Oluşturmanızı Sağlayacak 10 Püf Nokta

99
18
6
5
5
Her gün milyonlarca kullanıcıyı ağırlayan Instagram Hikayeler, popüler sosyal medya platformunun en sevilen özelliklerinden biri olmaya devam ediyor. Bu içeriğimizde, çok daha yaratıcı Instagram Hikayeleri oluşturmanızı sağlayacak 10 ipucunu sizlerle paylaşıyoruz.

Facebook’un Snapchat’ten aşırarak Instagram’a uyarladığı Hikayeler özelliği, uygulamanın bu denli popüler olmasının kilit faktörlerinden bir tanesi konumunda. Bildiğiniz üzere attığınız Hikayeler, 24 saat sonra otomatikman siliniyor. Tabii bu durum, sizlerin yaratıcı içerikler oluşturmanıza engel değil.

Instagram Hikayeleri, tıpkı fotoğraf ve videolar gibi içinizdeki yaratıcı ruhu dışarı yansıtabileceğiniz bir araç olarak düşünebilirsiniz. Instagram’ın Hikaye araçları sınırlı gibi görünse de, sahip olduğunuz olanakları yaratıcılığınızla genişletebilirsiniz. Böylece sizi takip eden insanlara çok daha hoş içerikler sunabilirsiniz. 

Instagram

Video paylaşım platformu YouTube’da 300 binden fazla abonesi bulunan moda vlogger’ı Nathalie Muñoz, Instagram Hikayelerinizi uygulamadan çıkmak zorunda kalmadan efektif bir şekilde düzenleyebileceğiniz 10 farklı tekniği bir araya getirdi.

Muñoz, herhangi üçüncü parti bir uygulama kullanmadan, sadece Instagram’ın sunduğu araçlar yardımıyla yazılarda gökkuşağı degradeleri oluşturuyor, fontlarla oynuyor, sis efekti yaratıyor ve kıvrımlı metinler gibi daha pek çok şeyi yapabiliyor.

Ayrıca varsayılan kalem aracı yerine vurgulayıcı aracı seçerek, el yazısı metnin daha iyi görünmesini de sağlıyor. Kısacası Muñoz’un videosu, Instagram’ın görünüşte kısıtlı olan araçlarından daha fazlasını elde edebileceğinizi gözler önüne seriyor. 

Daha yaratıcı Instagram Hikayeleri oluşturmanın 10 püf noktasını aşağıdaki videoyu izleyerek öğrenebilirsiniz:

Kaynak : https://designtaxi.com/news/407764/10-Cool-Instagram-Story-Design-Tricks-You-Can-Achieve-Without-Leaving-The-App/
99
18
6
5
5
Emoji İle Tepki Ver
99
18
6
5
5