Instagram Hikayelerine Şarkı Sözü Ekleme Özelliği Geldi

15
10
4
1
0
Facebook'un sahip olduğu resim ve video paylaşım platformu Instagram'a şarkı sözü ekleme özelliği geldi. Getirilen özellik kapsamında hikayelerine ilgili şarkıları ekleyen kullanıcılar, şarkı sözlerini de hikayelerine dahil edebilecekler. Instagram'ın bu özelliği şu an için sınırlı şarkılarda kullanılabiliyor.

Ünlü resim ve video paylaşım platformu Instagram'a büyük bir yenilik geliyor. Daha önce testlerinin devam ettiği şarkı sözleri özelliği kullanıcıların hizmetine sunuldu. Bu özellik dahilinde kullanıcılar, şarkı sözlerini hikayelerine ekleyebiliyorlar.

Getirilen özellik şirketin resmi Twitter adresi üzerinden duyuruldu. Yapılan açıklamalarda kullanıcıların hikayelerine şarkı sözleri ekleyebileceği, bu şekilde kendilerini çok daha iyi bir şekilde ifade edebilecekleri belirtildi. İşte Instagram tarafından paylaşılan o tweet;

Ancak bu özellik şu an için sınırlı bir şekilde kullanılabiliyor. Bu da her şarkının sözlerinin hikayelere eklenemeyeceği anlamına geliyor. Ancak Instagram'ın önümüzdeki süreçte, özelliğin desteklediği şarkı sayılarının artırılması bekleniyor.

Bununla birlikte Instagram tarafından yapılan açıklamalarda, kullanıcılarının eklediği şarkı sözlerini özelleştirebileceği belirtildi. Bu sayede kullanıcılar farklı yazı stilleri ve tasarımlar kullanarak hikayelerine şarkı sözlerini ekleyebilecekler. 

Kaynak : https://memeburn.com/2019/06/instagram-stories-song-lyrics/
15
10
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
15
10
4
1
0