Instagram Hikayelere Uygulama İçerisinden Müzik Ekleme Özelliği Geliyor

19
4
2
1
0
Instagram, yakın zamanda uygulamasının hikaye kısmına alışveriş bağlantıları ekleme özelliğini getirmişti. Şimdi ise müzik ekleme özelliğini getirecek.

Facebook'un Snapchat'i satın alamamasından sonra sahip olduğu tüm sosyal medya mecralarına hikaye özelliğini getirmiş ve uygulamaların içerisinde en beğenileni Instagram'ın hikaye özelliği olmuştu. Instagram, zamanla birçok ekstra özellik ve fonksiyon kattığı hikaye bölümüne bu sefer de müzik ekleme özelliğini getiriyor.

TechCrunch'ın yaptığı habere göre kısa bir süre sonra gelmesi beklenen güncelleme ile kullanıcılar, belirli parçaları, türleri veya sanatçıları arayacak ve bunları hikayelerinin arka planı olarak kullanabilecek. Instagram'ın kaynak kodları içerisindeki kodlarında da görüldüğü gibi, türler ve trendler gibi birçok şekilde arama yapılabilecek.

Instagram’ın sahibi olan Facebook’un, bu özellik için Spotify ve Soundcloud gibi üçüncü taraf yayın hizmetleriyle bir entegrasyon anlaşması yaptığı belirtildi. Anlaşılan uygulamalar üzerinden kullanıcılar, kendi müzik listelerini Instagram hikayeleri üzerinden takipçileriyle paylaşabilecek.

Kaynak : https://beebom.com/music-stickers-coming-to-instagram-stories/
19
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
19
4
2
1
0